Barrichello: "Schumacher Şahsen Özür Dilemedi"

yazar:

kategori:

Hungaroring’de yarışın sonlarına doğru Barrichello’nun atağına sert savunma yapmasının ardından Schumacher, ertesi gün olayın sıcaklığı geçince kendi resmi sitesinden suçunu ve verilen cezayı kabul etmişti.

Barrichello: “Beni telefonla aramadı.”

“Hiçbir pişmanlığım yok. Şimdi önümüze bakıyoruz. Evet, bir düşüncem var ama sessiz kalıyorum. (Ferrari’de) birlikte geçirdiğimiz zaman, pistte birbirimize düşmanlık oluşturamaz. Çünkü birbirimizi incitebiliriz.”

Macaristan’daki olayın hemen ardından Barrichello, Schumacher ile yüz yüze görüşmeyi düşünmediğini çünkü bir sonuç alamayacağını söylemişti.

Şimdi ise Barrichello: “Şampiyonluklarına büyük saygım var ama bir arkadaş olarak ona pek de büyük bir isteğim yok.”

“Hayat, diğerlerine karşı saygı ve affetmeyle ilgilidir.”


Yorumlar

  1. Rubens efendi kendini bir sey saniyorsun burda butun arkadaslar guzelce aciklamis kendini ne saniyorsan artik hem sana simdiki mercedesi schumiyede williamsin aracini verseler acaba sen bu kadar dayanabilecekmiydin efsanenin baskisina kirk yilda bir sansinla bir sey yaptin isin suyunu cikarma sanki sen hic yapmadin rubens efendi

  2. erhan aydın avatarı

    öncelikle giydiği tişört kendisine olan antipatimi dahada arttırdı.evet,bir özür beklemede haklı olabilir ama rubensinde ferrari veya şumiyle ilgili her röportajında,geçmişteki ezikliğini,kinini dıla vurduğuda açık.daha öncelerde de şumiye çok ucuz hakaret ve iftiralarıda olmuş.hatırlayanlar bilir.

  3. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Rubens F1 dünyasını çok iyi bilen,yıllardır bu sporun içinde kimin ne olduğunu bilen biridir. Duygusaldır,sempatiktir.Senna hakkında yapılan her röportajda hala gözleri dolmaktadır.Hüngür hüngür ağladığı bir videosu vardır ki onu hiç unutamıyorum.
    Ailesi de kendisi gibi sempatik ve duygusal olan bu pilota ,Bir basın mensubunun ''Şumi sizi aradı mı'' sorusuna verdiği cevabı neden beğenmediniz.
    Massa macaristanda kaza geçirdikten sonra takım arkadaşı kimi rai telefon bile etmemişti.
    insanlar bazen bir telefon bekleyebilirler.
    Bu olaydan bile rubensin içinde geçmişten kalma bişeyler aramak çok yanlıştır.Rubens ikinci pilotluğu brawn gp de button gibi bir pilotun yanında dahi kabul edebilmiş bir insandır.

  4. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    macaristan'da olanlar bahane özür dilemesini istemeside. ferrari'deki günlerin acısını çıkartmaya çalışıyorlar.

  5. umit isbilen avatarı

    olaya her ne kadar rubens cephesinden baksam da, istekleri saçma canım, niye arasın ki seni, hangi pilotlar arasında bu şekilde bir ilişki var ki sanki. basına söylüyorlar ne söyleyeceklerse, napacaktı kulun kölen olam rubens affet beni mi dicekti. demiş işte adam basına ne gerekiyorsa.

  6. Paşa torunu musun, beyzade falan mısın, istersen bir de ayaklarını yıkasaydı. Her ataktan sonra böyle ayaklarına kapanıp özür dileyeceklerse birbirlerinden o zaman yarışmasınlar daha iyi. Hani dünyanın en iyi pilotarıydı, hani gözleri karaydı, kör olmasın sakın o gözler!

    Bu kadar komik bir açıklama görmedim ya, neymiş kişisel olarak özür dilememiş, oldu olacak çiçekle lokumunu alıp gelsin haftasonu. Ne kadar abarttı ya, sanki F1 tarihinin en tehlikeli geçişiydi ya da hiç kimse böyle bir şey görmedi. Yarışı izlemesek vay be neler yapmış Schumacher diyeceğiz ama sen de az değilsin Rubens. Yaptığın atağın fazla iyimser olduğunu sen de biliyorsun, ardından çime çıkmamak için üzerine kırıyorsun kalkıp özür diliyorsun. Ben özür dilerim seni adam yerine koyup uzun uzun cevap yazdığım için.

  7. Birincisi neden yorum yapan arkadaşlarım Barrichello'yu küçümser açıklamalar yapıp adamı karaktersizlikle, başarısızlıkla suçluyorlar anlamadım ayrıca bu size mi kalmış diye sorarlar insana da !
    Daha başarılı olan pilotluk kariyeri onu daha mı iyi yapar karakter ve kişilik olarak.lütfen biraz mantık beyler… İkincisi şahsen Barrichello'dan özür dilese, ona şiddetli bir kaza yaptırttığı için falan olmalı. Tamam hatalı ama o kadar da büyütülecek birşey değil gibi geldi bana.

  8. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    rubens'te irvine'da konuşmalarından sonra nefret ettirtecek beni kendilerinden artık. schumacher'e ikinci pilotluk yaptınızda o istemese bir tane bile zaferiniz olmayacaktı. bazı yarışlar schumacher izin verdide kazandınız. nankörlük, adilik yapmayın şimdi. bir kere hatırlıyorum monza yarışımıydı neydi schumacher gerilere düşmüştü rubens lider giderken schumacher tekrar yükseldi her tur yarım saniye fark kapatıyordu en sonunda rubens'i de yakaladıktan sonra onun temposunda gitmeye başladı schumi yoksa onuda geçerdi. rubens ve irvine schumi'nin fedakarlıklarınıda unutmasınlar.

  9. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    "Aman Rubens nolur affet" diye peşinde mi koşacaktı Schumi?eee sonra ne olacaktı.Aracı iyi olsa sana pistte çok iyi cevaplar verirdi ama neyse hadi bi dahaki sefere.Görünen o ki Rubens susmayacak.Haklısın dedik ama bi yere kadar yani.Böyle uzatıcaksa sakız gibi işimiz var

  10. yüz bulduda astarını arıyor.

  11. Klasik Rubens işte.Hep konuşur hep konuşur durmadan suçlar Ferrari ve Schumacher'i.Netice sıfırdır.Adamın içinde yıllardan beridir süre gelen br kompleks var.Kabullenmedi bir türlü yok savunma yapmış özür mözür schumi çaylakmış falan bunlar sadece yılların nefretinden gelen şeyler.Hep 2 numara olarak kaldın yarışmak için 40 takla attın Brawna seni şampiyon yapmadılar diye(zaten perfonmansıda ortadaydı) isyan ettin.Bence bu yarışta bu kabiliyette yarışman bile mucize.Schumiye laf edene kadar şükret az bence hazır Ramazan'da geldi:)

  12. Anlaşıldı konu sadece geçiş meselesi değil.baricellonun bilmesi gereken şey schumacher özür dilemesi onu küçültmez ama senin bu ucuz tavırların nasıl biri olduğunu ortaya koyuyor?ferrairinin politikalarını beğenmiyordun çekip gitseydin sana yalvaran mı vardı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir