Dilara Gönder NTV Spor'a Transfer Oldu

yazar:

kategori:

Bugün NTV Spor’da göreve başlayan Dilara Gönder Twitter’da ki sayfasına “artık NTVSPOR’ dayım..Formula 1 de bana destek veren herkese çok tesekkur ederim…” yazdı.

Genç sunucu Schumacher ile yaptığı ilk röportajda Almanca ve İngilizce’yi karıştırınca Schumacher’in ilgisini çekmiş Alman ve Türk basınına malzeme olmuştu. Son olarak da Türkiye GP’sinde Schumacher ile yaptığı röportajda Alman pilottan farklı bir tepki alınca spora uzak olan Türk medyası tarafından haksızca eleştirilmişti.

TRT’nin güzel sunucunun yerine başkasını görevlendirip görevlendirmeyeceği henüz bilinmiyor.

Ayrıca NTV’den ayrılan ünlü spiker/yorumcu Murat Kosova’nın Lig TV ile anlaşması beklenirken TRT ile anlaştığı ve aktif yönetici olacağı gelen haberler arasında.

 


Yorumlar

  1. FAster Inside avatarı

    bu kız hep tek omzu açıkta bırakan kıyafetler giyiyordu farkettinizmi bilmem :))

  2. Bence gitmesi hem bizim için hem de onun için harika oldu. İngilizcesi yetersiz olduğu için alman pilotlarla ya da takım yöneticileri ile sürekli olarak Almanca röpörtaj yapması beni gıcık ediyordu. İngilizce olmuş evrensel bir dil bir zahmet bu konumda olan bir kişi adam gibi öğrensin. Umuyorum TRT ondan daha iyisini bulur.

  3. alonso_ merhaba…
    bayanmısınız?

  4. o değilde şimdi dilara nın yerine yelday dı galiba kızıl saçlı kız o gelmez omarım. onunda kalıplaşmış tek sorusu vardı.
    what do you think about…
    herp aynı soru:)))

  5. FAster Inside avatarı

    Ayda Abay aynen senin gibi düşünüyorum bende, erbatur beceremiyor ingilizce hele geçen programda de la rosa ile konuşmasında resmen kazmaydı, adama hayatındaki en önemli 3 değer ne diye sorarken değer kelimesini value olarak çevirdi :)), most important things gibi kalıplaşmış bi cümle hiçmi aklına gelmez be adam :))

  6. klasik bir mahalle baskısı operasyonu…muhtemelen babası veya kocası evlideğilse nişanlısı veya yavuklusu kabullenememiştir. kız sürekli seyahat ediyor. yanında illa bir erkek. kameraman ve o diğer spiker çocuk serhan acar vs. tek başına kalmış. şer'an caizde değil zaten:)))
    yoksa neden ntv ye gitsin. burada bayağı popülerdi. belki bekarsa anası şöyle demiştir. kızım bak halen bekarsın televizyondan görüp seni istemeye gelenler oluyor ama sürekli seyahat olmuyor. otur oturduğun yerde. hele bir başgöz edelim ondan sonra kocan ne derse yaparsın:)))

  7. çok şaşırdım buna. daha sezon bitmeden. demek ki NTV spor dan çok iyi bir teklif almış. hayırlı olsun onun için. ama ben onu f1 de seviyordum. işini çok iyi yapıyordu.

  8. erbatur gitse ya bi ingilizcye konuşmayı beceremiyor 😀

  9. Gitsin zaten çok çok kötülerdi.ne zaman röpörtaj yapsalar erbatur sen sor yok dilara sen sor.adam oturup hep pilota soru hazırlar biraz işine saygı duyar.ben onların yerine ekrandan utanıyorum.özellikle de şu meşhur röpörtajdan sonra.bir de trt den şu berk sarığlu gitse tam olucak

  10. güzel bayandı kalsa güzel olurdu hakikaten.pardon işini güzel yapıyordu demek istemiştim:)onun için hayırlısı olur inşallah.

  11. Fernando ALonso avatarı
    Fernando ALonso

    İşini İyi Yapıyordu.KaLsa GüzeL OLurdu.HayırLı OLsun DiyeLim

  12. bayan olsun birazda güzel olsun tamam.bütün kapılar açılıyor bunların yüzünden terfi edemiyoz 4 yıldır aynı pozisyondayız 6 ay önce işe başlayan karı terfi ediyor. kusura bakmayın biraz doluyum bu konuda ama bizim ülkemiz böyle

  13. Acelesi neymiş daha sezon bitmeden transfer mi olunur 🙂
    Ama F1 den uzak kalacak bakalım bünyesi bu ayrılığı kaldıracak mı ? Bizden de ayrılmış oldu trabiki :p
    Yerini dolduracak birini bulmak zor olacaktır Erbatur da transfer olur bir yere heralde onun da performansı çok iyi ama Ntv ve Ntv Spor da bayan sunucu takıntısı var o yüzden onun işi zor gibi görünüyor.

  14. Murat Kosova NTV den ayrıldı demek…Kötü oldu bu..Çok birikimli ve deneyimli bir spikerdi..Umarım tekrar ekranlarda görürüz…

  15. F1 programlarının böyle kişilere de ihtiyacı vardı ve yaptığı iş bakımından da hiç fena değildi yani Dilara… Başarılar diyelim NTV'de =)

  16. hayırlı olsun kalan sağlar bizimdir diyelim =)

  17. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    bayan spiker bu iş için önemli Erbatur da çok iyi ama bayan farkını biliyorsunuz

  18. En son ailevi sebeplerden dolayı yarışa katılamamıştı,yarışı stüdyoda izlemişti.Belki bu sebepten dolayı F1 muhabirliğini bırakmıştır.Bu sabah Ntv'de gördüğümde şaşırmıştım.Saçını da kestirmiş =)

    Twitter'dan konuşuyorduk.Hatta Vettel ile Spa'da özellikle konuşmasını istemiştim.O da kabul etmişti.

    Keşke bırakmasaydı.Bence bir F1 sevenin başına gelebilecek en güzel işi yapıyordu.Hayırlısı.Başka ne diyebilirm ki ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir