Spa 2012 Sonrası İçin Endişeli

yazar:

kategori:

Bu sene 29 Ağustos’ta yapılacak olan yarış için şimdiye kadar 40.000 biletin satıldığını açıklayan yetkililer, şu anda daha fazla verecek başka ülkelerin Spa üzerinde baskı yarattığını söyledi.

Sözcü Christian Lahaye: “Bu sene için bilet satışları nispeten iyi.”

“2007’ye ulaşmayı umuyoruz, o zaman 65.000 satılmıştı. O şekilde dengeli bir finansal konumda olabiliriz.”

De Morgen gazetesine göre Spa’nın F1’deki geleceği, yıllık takvimin 25 yarışa çıkacacağını öngören 2012 sonrasındaki yeni Concorde Anlaşması’na bağlı

Yeni ülkelerin Formula 1’e ev sahipliği yapmak için daha çok para vermeye gönüllü olmasıyla yetkililer Spa için endişe duyuyor.

Spa Pisti Patronu Andre Maes: “(Takvime girmek için) Adaylarda azalma yok”

“Fransa’nın bile bir yarışı yok”


Yorumlar

  1. raikkonen the best of f1 arkadaşım:)
    seni mutlu ettiysem ne mutlu bana…
    buradaki her arkadaşla asgari müşterekte bir birlikteliğimiz var. birbirini seven var üzen var kızan var kızdırılan var. benim burada yazan her insana saygım var sevgim var. elbette raikkoneni sevenleri bir gömlek daha fazla seviyorum.
    raikkonen gibi pilotlar f1 i tüm dünyaya sevdirdiler sevdirmeyede devam ediyorlar. şahsen bir gün dönecek ümidiyle buralarda birşeyler karalıyorum. ve son güne kadar pilotluk mesleğini bırakana kadar ümitle dönmesini bekliyorum. ümitle özlemle sabırla…

  2. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Spa benim en çok sevdiğim pistlerden biri.Takvimden kalkarsa Kimi'nin F1'den ayrıldığını duyduğum ilk an gibi üzülürüm.Gitme gibi lüksüm olsa asla düşünmezdim.

    herkül arkadaşımızın yorumunu okuyunca yüzümde oluşan kocaman gülümseme için kendisine teşekkür ederim 🙂

  3. 2012de kıyamet kopabilir adamlar endişelenir tabii:)

  4. spa nın seyirci açısında sıkıntı çekmesi garip. çok turist çekmesi gerekiyo. hangi yabancı foruma girsem favori pistiniz anketinde spa 1 numara. sanırım 2012 sonrasında ne istanbu park nede spa olacak. bunların yerine 2 singapur pisti daha koyarlar artık.

  5. aman durun kimi gelecek daha:) vasat pilotların başarılı olma ihtimali zor olan bir pist. pilotum en iyi diyen arkadaşlara duyurulur:))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir