Sauber de Spa'da Gelişim Bekliyor

yazar:

kategori:

Hinwil kökenli takım, yaz tatili öncesinde Macaristan’da her iki aracıyla da puan aldı ve Valensiya’dan bu yana ilerlemesini sürdürdü.

Teknik Sorumlu James Key: “Son dönemde göstermiş olduğumuz formu devam ettirmeyi kesinlikle istiyoruz. Spa için paket, Valensiya’dan bu yana ürettiğimiz süregelen gelişimleri temel alıyor.”

“Düşük sürtünmeden faydalandığınız 1. ve 3. bölüm ile yüksek yere basma kuvveti isteyen 2. bölüm arasında en iyi uzlaşıyı bulma adına aracın ayaları ve yere basma kuvveti seviyesi konularında seçenekleri açık tutmamız gerekecek. Spa’da her zaman olduğu gibi esnek olmalı ve tahmin edilemeyen hava koşullarını hesaba katmalısınız”

Macaristan’da ilk puanlarını alan Pedro de la Rosa, yaz tatili ardından direksiyona dönmek için sabırsızlandığını söyledi.

De la Rosa: “Tatilin keyfini çıkardım ama şunu söylemeliyim ki bunu, sezon sonunda tercih ederdim. Çok spor yaptım ve tekrar yarışmak için sabırsızlanıyorum, özellikle de aracımızın gittikçe iyileşiyor olması nedeniyle. Biraz daha puan peşinde koşmayı dört gözle bekliyorum”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir