Yamamoto Belçika'da da Pistte

yazar:

kategori:

Japon pilot Silverstone pistinde ilk yarışına çıkmış ve Chandkok ile geçici olarak yer değiştirmişlerdi.Karun Chandkok yaz tatili sonrasında HRT aracındaki koltuğuna geri döneceğini bekliyordu ama takım Yamamoto’nun yarışacağı haberini verdi.Konuyla ilgili konuşan Yamamoto şunları söyledi.

“Tatil sonrasında tekrar önüme bakmam gerektiğini düşünüyorum.Zaten 2007 yılında Spa pistinde Spyker F1 ile yarışmıştım.”

Bruno Senna ise yaptığı açıklamada Spa pistindeki düşük yere basma gücünün HRT aracı için daha uygun olacağını belirtti.

“Spa pisti orta seviyede yere basma gücü gerektiren bir pist ve araçların yüksek hızlara çıkması bekleniyor ve virajlardaki ortalama hız oldukça yüksek.Mümkün olan en hızlı zamanı elde etmek adına burada aracın ideal dengesini bulmamız çok önemli olacak.”

“Hem araç hem de ben pist ve pistin yere basma kuvveti için uygunuz ve aracı kullanmak için heyecanla yarışı bekliyorum.”

 


Yorumlar

  1. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Alonsonun bu adamla alakasını nerden ve nasıl olduğunu açıklayamazsan müfterisin.Aynı açıklayamadığın tabu meselesi gibi.

  2. Parayı veren düdüğü çalar felsefesini geçseler çok iyi olacak artık.

  3. her zeka seviyesindeki insan anlayamaz benim yorumlarımı. istersen sen okuma sana yaramıyor. oldumu?

  4. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    herkül nereden ve hangi yarıştan tanıdığını da söylemen gerekir.Aksi halde iftira olarak kalacaktır.

  5. alonso iyi tanır bu caponu:)

  6. chandock'a büyük haksızlık bu adam son yarışı son sırada bitirmedi mi? chandock ta en ii çaylak pilot gözüküor son sıra takımlarındaki pilotları puanlayacak olursak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir