Webber, 2011 Sonrası F1 Geleceği Garanti Etmiyor

yazar:

kategori:

Şampiyona lideri Webber, bu sene 4 yarış kazanarak en çok kazanan isim oldu ve Red Bull ile 2011 için anlaşması var.

Brezilya’da Esporte Espetacular programına konuşan Webber “2012’de kafamın aynı noktada olacağınının garantisini veremem.”

“Tabiki şampiyonluk kazanmak istiyorum. Bunun, insanların hayatlarını, insanları değiştirdiğini biliyorum ve bunun nasıl olduğunu tatmak istiyorum.” dedi.

Webber ayrıca hedeflerinden  birisinin de hayatlarından çok az bekleyen genç insanlara yardımcı olmak olduğunu belirtti.

Webber “Onların daha yüksek şeyler hayal edebileceklerini ve başarabileceklerini farketmelerini istiyorum. Kim bilir, belki de biraz dağa tırmanış yaparım.”

“Kesinlikle çok yaşlanmadan ve Avustralya’ya dönüp kırmızı şarap içmeye başlamadan önce daha fazla sportif aktivitelere katılacağım.”  dedi.


Yorumlar

  1. vettelin önünde uzun bi kariyer var.nasıl olsa şampiyon olur.bu yıl webber şampiyon olsun zirvedede bıraksın.temennim bu

  2. Şampiyonluk almadan kariyerinin bitmemesini umuyorum. Tabii son ana kadar çalışıp, şampiyonluğu kaybederse de aynı şeyleri hissettirecek bize. Özellikle bu sene şampiyon olmasını gerçekten isterim çünkü bu sene kaybederse Red Bull'da takım içi ibreler Seb'in üzerinde sabitlenecek. İkisini de kötü etkileyecektir bu.

    Umarım hem bu sene, hem de Red Bull'la devam ederse seneye Seb'le birbirlerini zorlamaya, yarışmaya devam ederler. Hatalarından ders çıkardıklarını ve kolay kolay pes etmeyeceklerini düşünüyorum.

    Webber'in yerinin Kimi ile doldurulmasını ise açıkçası istemem. Red Bull gibi yönetim konusunda oldukça yetersiz bir takımın eğer dönerse, -ki bence dönmeyecek..- Kimi'nin ilk yılını rezil edişini izlemek pek hoş olmayacaktır diye düşünüyorum. McLaren ve Ferrari gibi birçok açıdan yetkin iki takımdan sonra tek artısı Adrian Newey olan bir takımın ona katabileceği çok şey yok bence.

    Neyse, Webber'e dönersek zaten kimse ondan evinde oturup, göbeklenmesini beklemiyor. Artık dağa mı çıkar, bisiklet turu mu yapar bilmiyorum da sürekli bir şeyler yapacağı kesin. Sonra da herhalde takımının başına geçer..

  3. Ben kiminin gelmesini çok istiyorum aslında vetteli tutarım çoğu kişi bana katılmasada webber bence vetteli zorlayamıyor onun için de yanına webberden daha iyi bir pilot gelsin istiyorum.asıl konuya gelince gelicem gele bilirim dönmem zor gibi laflar sölendimi hep dönüyorlar.onun için de rahat ol döner.sadece webberin şampiyon olmasaması lazım

  4. Kalpazan "Kimi:Muhtemelen F1' e Hiç Dönmeyeceğim" haberi daha soğumadı bile =)Bence Kimi F1'e hiç dönmeyecek.WRC'deki hedefine ulaştıktan sonra hobi olarak diğer serilerde yarışır.Onun bir demeci vardı."Yaşlandığım zaman da araba kullanmaya devam edeceğim ama bunu hobi olarak yapacağım." Bu sezon Seb ya da Lewis olamazsa şampiyon Webber'in olmasını isterim. Bakalım Şampiyon kim olacak sezon sonunda =)

  5. Tecrübelerime dayanarak söyleyim görünen şu sezon sonu webber şampiyon olamazsa raikkonen gelicek

  6. Webber'in emekli olduktan sonra yapacağı çok iş var. Geçen sene bir GP3 takımı kurmuştu Christian Horner ile beraber. Belki onun yönetimini kurar. Genç Avustralyalı pilotlara kariyerlerinde yardım eder. Belki yıllar sonra Formula 1 takımı bile kurar. Olabilir bunlar…

  7. vettel sampiyon olamayacaksa bu adam sampiyon olsun istiyorum.

    ve sampiyon olursa da biraksin. hazir zirvedeyken.

    bu arada alakasiz olacak ama benimki gibi saci olan biri var midir acaba diye dusunuyordum webber varmis :))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir