Horner: "Webber Rüştünü İspatladı"

yazar:

kategori:

Horner: “Mark’ın, bu sene başardıklarıyla kendisininki de dahil olmak üzere bizim beklentilerimizi aştığını düşünüyorum”

“Olağanüstü bir şekilde iyi sürdü. Takım arkadaşı ile muazzam bir mücadele içinde ve kariyerlerinin farklı dönemlerinde olan iki pilota sahip olmak takım adına harika bir durum”

“Mark 34 yaşında ve Sebastian ise 10 yaşı aşkın daha küçük. Bu farklı bir dinamik ve birçok açıdan farklı bir yaklaşım. Ama Mark’ın bu sene oldukça iyi sürdüğünü düşünüyorum. İkisi, farklı durumlarda başa baştılar”

Horner, Webber’in Almanya’da aldığı ilk zaferinin ardından kazandığı güvenle böylesi ileri yönde bir adım attığını düşünüyor.

Horner: “Onun adına büyük bir andı. O noktadan sonra güveni önemli ölçüde arttı. Bir yarış pilotu olarak bu sene kendi becerisine ve fırsatına gerçekten inandı -Sebastian gibi-. İşte bu yüzden böylesi bir ikili ortaya çıktı”

“Mark kişilik olarak gerçekten hiç değişmedi ama pilot olarak ilerledi ve onun iyi bir şarap gibi olduğunu düşünüyorum; sene ilerledikçe iyileşiyor. Bu sene olağanüstü bir sezon geçiriyor ve muhteşem şekilde iyi sürüyor.”

Webber’in Vettel kadar şampiyonluk şansı olup olmadığı sorusuna Horner: “Puan farkı az ve eski puanlamada bu 2 veya 3 olurdu”

“Bu Lewis, Jenson ve Fernando için de öyle; 5’i de çok yakın ve önümüzdeki 7 yarışta kim birkaç iyi sonucu art arda getirirse fark yaratacak.”


Yorumlar

  1. Horner böyle ortalığa, özellikle de Webber için güzel düşüncelerini saçan bir adam değil pek. Biraz doğum günü hediyesi gibi olmuş söyledikleri. Haklı genel olarak.

    Fotoğrafa gelince, Webber'in yarıştan sonra da böyle mutlu olmasını isterim.

    Doğum gününde kötü antrenman seansları geçirmiş olsa da..

  2. at yarışından 6'lıyı vurmuş gibi webber resme bak 😀

  3. vet-web-alo-ham. bu dörttlü arasında kıyasıya bir mücadele olacak. bu yıl en zevkli f1i izliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir