Alonso, Kumar Dolu Bir Hafta Sonu Bekliyor

yazar:

kategori:

Yağmurun etkilediği her iki seansı lider olarak tamamlayan Alonso “Bizim için normal bir gündü ve her koşulda aracı kontrol etmeye çalıştık.”

“Hava koşulları açısından bu hafta sonu değişkenlik olacağını biliyoruz bu yüzden yağmur, geçiş ve kuru koşullar için aracı ayarlamaya çalıştık.”

“Bizim için her şey çalıştı. Araçta ya da ayarlarda büyük sorun yoktu bu yüzden bugünkü performansımızdan memnunuz ancak yarın özellikle değişen koşullar arasındatepedeki takımlarla zorlu mücadele olacağının farkındayız.”

“Sıralamalarda ve yarışta kumarlar oynamanız gerekiyor ve doğru zamanda doğru kararı vermeye çalışmalısınız çünkü öyle olduğunda bir turda 2-3 sn kazanabilirsiniz.”

“Bir kaç saliseden bahsetmiyoruz. Daha fazlasından bahsediyoruz bu yüzden bu tür haftasonlarında şanslı ve tabiki rekabetçi olmalıyız.” dedi.

Alonso ayrıca büyük risklerdense istikrarlı koşulların olmasını tercih ettiğini söyledi.

Alonso “Normalde tepedeki takımlar için kuru ya da stabil koşullar daha iyi çünkü aracımızı rekabetçi olduğunu ve iyi iş çıkarma şansımız olduğunu biliyoruz bu yüzden herhangi bir farklı koşul ya da kumar, küçük takımların tamamen kuru ya da yağmur ayarlarıyla çıkma olasılığını ve böylece güçlü yarış çıkarma şansını ortaya çıkarır.”

“Ancak aynı zamanda 5 pilot şampiyonluk mücadelesi veriyor ve bu farklı koşullarda hata yapar ya da stratejiniz çalışmazsa bir çok sıra kaybedebilirsiniz.”

“Eğer rakiplerimizden birisine böyle bir şey olursa bu tür haftasonlarında avantaj daha büyük olur. Bu yüzden biz kendi işimize odaklanalım ve böylece hava koşulları pek de önemli olmaz.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. mephistofeles  avatarı

    eğer yağmur varsa zaten kesinlikle birilieri kumar oynuyodur…!

  2. güzel açıklamalar. aracımız çok iyi çalışıyor gibi. lütfen artık yarışımızı mahvedecek herhangi bir şanssızlık yaşamayalım.

  3. tifosi_sercan  avatarı

    Umarım bugün yağan yağmur hafta sonunun son yağmurudur 🙂 Cumartesi ve pazar şimdilik kuru görünüyor..
    Bugün güçlü başladık ve pazar günü de aynı şekilde oluruz inş… Sana güveniyoruz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir