Mclaren, Yağmurlu İhtimaline Karşı Lastikleri Sakladı

yazar:

kategori:

Bugünkü seanslarda 2 ve 3. sıraları elde eden Hamilton “Bugün hava değişkendi. Çok ıslak başladı bu yüzden sabah seansında çok fazla tur atamadık. Ancak öğleden sonra geçiş lastikleriyle ve ardından opsiyon lastikleriyle bir kaç tur atabildik. Kurallar çok fazla yağmur lastiğine izin vermediği için  -sadece 3 aşırı yağmur, 4 geçiş lastiği var- yağmur lastiklerini korumak zorundaydık. Hafta sonunun geri kalanında ihtiyacımız olması ihtimaline karşı temkinli davrandık.”

“Kesinlikle küçük bir adım ilerleme oldu. Bu pist aracımıza Macaristan’a oranla daha uygun ancak kendimizi aşmamamız lazım. Eğer yağmur olursa o zaman rekabetçi olabiliriz ancak hafta sonu için gerçekçi hedeflere sahibiz. Son yarışta puan alamadım bu yüzden pazar günü daha fazla puan kazanmak önemli olacak.” dedi.

Jenson Button “Koşulları dikkate alırsak makul bir gün olduğunu düşünüyorum. Hâlâ yapmamız gereken bazı şeyler var ancak araçta son bir kaç yarışa göre daha iyi hissediyorum. İyi bir denge buldum ve çalışmam için bu önemli. Bugün Spa’dan alabileceğimiz her şeyi aldık.”

“Hava koşullarına rağmen tüm lastiklerle turlar attık. Aracın farklı koşullardaki durumundan memnunum. Lastiklerimi mahvetmemek için bilerek fazla tur atmadım. Buna yapamazdım. Lastikleri koruduk ve bunun sıralamalar için faydalı olacağını düşünüyoruz.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    iyi hadi bakalım ,umarım bu hafta sonu dönüş yaparsınız…

  2. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Resim çok güzel.pist çok güzel görünüyo

  3. Akıllıca bir karar bakalım ne olacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir