Mercedes Pilotları Trafikten Yakındı

yazar:

kategori:

Michael Schumacher: “Açıkçası ilk 10’da olmak isterdim, yazık oldu. Bunu yapabilirdik, inanıyorum. Ama ne yazık ki son turumda trafiğe takıldım. Bu yüzden o noktada daha fazla zorlayamadım. 10 sıra geriye gitmem gerektiğini bilmem, yarınki yarışta karmaşık hava şartları ummama neden oluyor. Bu şekilde en azından yarış içinde bazı hareketler olut; bunlar bizim lehimize de olabilir aleyhimize de. Yarın öğleden sonra neler olacağını ve bizim bundan neler çıkaracağımızı göreceğiz”

Nico Rosberg: “Şimdiye kadar ideal bir hafta sonu olmadı ve 5 sıra ceza alacağımızı düşünerek daha çok yağmur ayarları üzerine gittik. Bu, yarınki yarış için tek şansımız. Araç genel olarak bugün tutunma eksikliği yaşıyordu ama esas sorun, S2’deki en hızlı turumda daha piste giriş turundaki bir pilotun, turun yarısında önümde kalmasıydı. Yarın neden olacağını göreceğiz ama yağmur yağarsa doğru ayarlardayız”

 


Yorumlar

  1. Schumi Forever avatarı
    Schumi Forever

    bide özür diliyorlar trafikten dolayı mercedes duvar ekibi . yazıklar olsun

  2. Araba gerçekten yetersiz michael bence çok iyiydi.

  3. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Zaten araç yavaş, ceza da var bide trafik girdi işin içine.Mercedes'in işi zor.

  4. Takım olarak daha trafigi ayarlayamıosanız bırakın bu işleri.bu sene 10 yarıstan 5inde trafigi bahane ettiniz.

  5. Bıraksınlar bahaneyi. Engelleme olsa ceza gelirdi kesin. Herkes son anda hızlı tur atmaya ya da tura yetişmeye çalışıyor. İkiside trafikten yakınmış. Diğer takımlar trafiğe takılmıyo ama bizim iki pilotda trafiğe takılıyo; hatta birbirlerine trafik oluyorlar:) Hoş trafik olmasa belki bi iki sıra öne çıkabilirlerdi ama asıl problem o değil nasılsa. Neyse Schumi diğer yarışlara göre Rosberge çok daha yakın bir performans sergiledi. Yarın nasıl olacak bakalım. (Umarım yağmur yağmaz. Kaostan faydalanıp öne geçsek bile favoriler geçecektir bizi bu çok daha kötü:)

  6. kim rosbegin turunu engelleyip yavaşlatan pilot kim kim kim aga.kuduracam hem 5 sıra ceza hemde engelleme kabus.yağ yağmur yağ

  7. keşke yagmur duaları yapmak yerine güçlü bir araç ile yarışsaydık…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir