Massa: "Red Bull ve Mclaren'in Hızlı Olduğunu Biliyorduk"

yazar:

kategori:

Massa “Açıkçası zor bir sıralamaydı. Daha sabahki seansta Mclaren ve Red Bull’ların bizden hızlı olduklarını gördük ve öğleden sonra da bunu doğruladılar. Bazı sorunlar yaşadık ve istediğimiz sonucu alamadık. Bu da pozisyonumuzu yarış içerisinde düzeltmeye çalışacağımız anlamına geliyor.”

“Genellikle olduğu gibi Belçika’da değişken hava koşullarının yarışta önemli etken olmasını beklersiniz. Ortaya çıkacak durumları mümkün olduğu kadar iyi yönetmek hayati olacak.”

“Sıralamaların son seansındaki ilk turumda iyi bir tur atabildim ve belki bir kaç salise hızlı olabilirdim ancak son turumda ilk virajda bir anda yağmur geldi ve lastikleri kilitledim ve turu tamamlamadan pite dönmeye karar verdim çünkü tur zamanımı geliştiremezdim.”

“Eğer tamamen ıslak değil de hafif ıslak bir pist olursa o zaman sorun olabilir çünkü geçiş lastikleri çok çabuk bozuluyor ve onları çok dikkatli kullanmak gerekecek.”

“Tabiki daha iyi bir sonuç umuyorduk. Pol pozisyonu konusunda emin değilim ancak ilk 3 sıra içerisinde yer almak mümkündü.”

“İlk set lastikleri kullandım ve belki 2. sette geliştirebilirdim ancak 2. seti kullanmaya başladığımda yağmur yağdı.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    burası wrc sitesi değil.bu yıl da 2005 yılı değil.Acılar eskide kaldı artık.

  2. wrc-rai doğru söylemiş. banka destekli olduğu konusunda şüphenmi var?

  3. yahu sen ne öğretilemez birisin raiwrc, nasıl bir kafayapınız war sizin… ayrıca wrc de şampiyonluklar dilerim. Raikkonenin o sıkamadığı yumruğunu görürsünüz belki o zaman

  4. yok öyle deme bazı arkadaşlar ferrarinin ve banka destekli pilotlarının polü almasını bekliyorlardı.

  5. Schumi Forever avatarı
    Schumi Forever

    bunu herkes biliyordu massa yeni şeyler öğren.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir