Brawn: "Cumartesi Günü İyi İş Çıkaramadık"

yazar:

kategori:

Takımın her iki pilotu 2. seansı geçmeyi başaramadı ve alınan cezalarla birlikte kalkış pozisyonu çok daha gerilerde olacak.

Brawn “Daha iyisini yapabilirdik. Zor olan 1. seansı çok iyi idare ettik. 2. seansta pist gittikçe daha iyi olduğu için en son piste çıkmaya karar verdik ve bir kez daha araçlarımız arasındaki manyetik çekimden zarar gördük! Çok fazla geriye düşmemeleri için makul ara ile piste çıktılar. Ve ardından Buemi, Nico’nun önünde hata yaptı ve Nico’nun tam önüne düştü.”

“Nico yavaşlayamayacağını biliyordum çünkü Michael arkasındaydı bu yüzden adım adım her şeyi mahvettik ve 3. seansı kıl payı farkla kaçırdık ve 3. seansta geçebilecek kapasitemiz fazlasıyla vardı. Ancak tabiki son seansa kalsak bile önlerde olamazdık. Son yarışlarda araçlarda çok büyük çalışmalar yaptık ancak şu ana kadar umduğumuz performansı bulamadık bu yüzden pozisyonumuz da istediğimiz yerden uzaklaştı.”

“Çalışmalarda, çaba da ya da adanmışlıkta eksiklik yok ancak son modifikasyonlardan istediğimiz performansı alamadık. Bunu anlamalı ve onları daha fazla çalıştırmaya çalışmalıyız.”

“Tabiki bu yarış için yağmur umuyoruz. Nico’nun 5 sıra cezası alacağını bildiğimiz için yağmurda etkili olabilmek amacıyla oldukça yumuşak ayarlar seçtik. Bizm konumumuzdayken zor yarışlarda maceracı kararlar verebiliyorsunuz çünkü kaybedecek çok az şeyiniz oluyor ve bazen işe yarıyor.”

“Cumartesi günü hem GP2’de hem de GP3’te daha startta güvenlik aracının piste girdiğini gördük ve bizim yarışta da olursa işimize yarar bu yüzden yarışta çok maceracı olacağız ve eğer değişken koşullar ya da güvenlik aracı olursa o durumlardan avantaj sağlamaya çalışacağız.” dedi.


Yorumlar

  1. Bugün kaç kere girecek acaba SC bir keresi garanti gibi üste de çaıkabilir sayı

  2. Dikkat edin de sizin yüzünüzden girmesin SC 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir