Trulli Toyota'nın İyi Olacağından Emin

yazar:

kategori:

Jarno Trulli kötü biten Avustralya yarışının ardından takımı Toyota’nın Malezya’da iyi olacağını söyledi.

İtalyan pilot sezon başlangıcı için oldukça umutluydu ancak puan mücadelesi verirken aracının bataryasında yaşanan sorundan dolayı yarışı bırakmak zorunda kalmıştı.

Trulli bugün iyi performans gösterdi ve günün 6. hızlı ismiydi.

Trulli "Genel olarak iyi bir gündü ve işlerin ilerleyişinden memnunum. Rekabetçi olmak için hâlâ çözmemiz gereken bazı sorunlar var ancak 1. ve 2. antrenmanlar arasında bazı değişiklikler yaptık ve bu çok büyük fark yaptı. Araç daha iyiydi ve ileri yönde adım attık."

"Açıkçası hâlâ cuma günündeyiz ve tahmin yapmak zor ancak genel olarak burada hep iyi performans gösteriyoruz ve üzücü Melbourne’den sonra burada tekrar öne çıkabileceğimizi düşünüyorum."

"Tek problem yağmurun şiddetli olabileceği ve bu hafta sonu için yapılan hava tahminleri çok karışık. Kuru bir yarışı tercih ederim ancak olabilecek herşey ile başedebiliriz." dedi.

Günü 17. sırada tamamlayan Timo Glock ise lastiklerinden istediği performansı alamadı. Glock "Araç kötü değil ancak henüz ilk turda lastiklerden maksimum performansı alamadım. Ve genel olarak biraz kayma problemi yaşıyorum. Problemin tam olarak ne olduğu konusunda emin değilim bu yüzden tüm gece aracı incelememiz gerekecek. İyi olan ise geçen haftaki kazanın bir etkisi olmaması ve ellerimin iyi durumda olması."

"Geçen hafta performansımız güçlüydü ve yeni araçtan memnunum ancak gelişim için hâlâ çalışmamız gerekiyor." dedi.


Yorumlar

  1. pilotlarımıza takımımıza güvenimiz sonsuz allah yardımcınız olsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir