Rosberg, Sorunsuz Günden Memnun

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, Avustralya’da kötü geçirdikleri Cuma gününün bir hafta sonrasında Sepang’daki sorunsuz Cuma gününden memnun ayrıldı.

Hem Rosberg hem de takım arkadaşı Kazuki Nakajima, Melbourne’de antrenmanlarda mekanik sorun yaşadılar ve bu nedenle çalışmalarını tam anlamıyla gerçekleştiremediler.

Buna rağmen Rosberg, yarış sonucunda podyuma çıkarken Nakajima, 7.likle puan almayı başardı.

Takımın her iki pilotu da bugün daha çok sürüş gerçekleştirdi.

Rosberg: "Yeni asfalt nedeniyle pist şimdi oldukça farklı. Bu yüzden bir çok yönden herkes sıfırdan başladı. Bizim açımızdan bugün pistte geçirilen tam gün yüzünden Avustralya’dan sonra ileri yönde bir adım oldu"

"Performans açısından araç, oldukça iyi görünüyor ve başardıklarımızdan dolayı mutluyum"

"Neyin ne olduğunu görmek için bir çok şey denedik ama özellikle ikinci seansta pist, çok değişti. Bu yüzden ayarları yapmak oldukça zor olacak. Ama bugünkü çalışmalarımızdan çok memnunum"

Nakajima bu sabah debriyaj sorunu yaşadı ama buna rağmen gün sonunda memnundu.

Nakajima: "Bugün çok sıcaktı. Şüphesiz yaşadığımız sorun nedeniyle biraz pist zamanını kaçırmış olmamız utanç verici ama yine de sabah seansının son 30 dakikasında 15. en iyi turu attık. Bu yüzden çok fazla şey kaçırmadım"

"Yarın ayarlar açısından araç üzerinde bir kaç şeyi tespit etmemiz gerekecek. Ama ikinci seans boyunca ve 90 dakikanın sonlarına doğru gelişim oldu. Daha iyi bir denge bulmaya başlıyordum"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir