Basın – Vettel Şampiyonluğu Kaybetti

yazar:

kategori:

İtalya’nın La Repubblica gazetesi Vettel’in her yarışta bir olaya karıştığını söyledi.

Gazete “Çok kolay bir şekilde şampiyon olabilirdi ancak artık olamayacağı kesin.” dedi.

Corriere della Sera “Vettel sezonun büyük kaybedeni.” dedi.

Niki Lauda “Bu hataların onun dünya şampiyonluğuna mâl olup olmayacağını göreceğiz.  Üzerinde baskı var ve onunla baş etmesi gerekiyor.” dedi.

Ancak Vettel herkes tarafından eleştirilmedi.

Christian Danner “Çok şey istiyor değil, sadece çok sabırsız.” dedi.

Mark Surer “Geçiş yapmak istedi ve olmadı. Onu suçlayamazsınız; birisini takip etmek onun stili değil ve bunu seviyorum.”

“Evet, sonu kötü oldu ancak diğer taraftan atak yapmak zorundaydı.” dedi.

DTM sürücüsü Klaus Ludwig “Koşullar çok zordu, ne kadar kötü olduğuna inanamazsınız.” dedi.



Yorumlar

  1. fatih küskü avatarı

    hayır yaptığı saçma hareketle adamın yarışını bitirdi ve kendisi ise devam etti,ben buna yanıyorum ve üzülüyorum,bu kadar da adaletsizlik olmaz yani,iyi ki button un yerinde ben yoktum,elbette kim se bilerek böyle birşey yapmaz ama ee be kardeşim bu kadar aceleci olmak niye,her defasında aynı acemilikler bilmem neler,yav 1 saniye farkla poller almak felan değil işin özü,bunları öğrenmesi lazım,çaylak da değil ki bu adam,neredeyse lewis le kubicayla aynı anda araç sürmeye başladı,bu adam şampiyon bile olsa,bu beceriksizce hareketleri yüzünden gözümde bit kadar değeri yok,hee kubica olsun başımın üstüne koyayım,adamdaki sürüş olgunluğu griddeki hiçbir pilotta yok.

  2. Bütün yorumlarını bildiğine göre sen olmadığın ne malum?

  3. Biraz gülelim diye yazdım pilotlarla bir sorunum yok

  4. Yahu Kalpazan hayatında yazdığın tek (sence) yaratıcı hikayeyi her habere yorum olarak yazıp daha da küçük düşme istersen. Hani Facebook da biri var her habere resime "Sevişelim mi" yazıyo. Ona benziyorsun…

  5. aceleci olması ayrı fakat, buttona çarpmasında pistin kaygan olmasınında payı var. tam geçmek için yan tarafına geçtiğinde aracın lastikleri kaydı ve kontrolü kaybetti, buttonu da yarış dışı bıraktı, belki de şampiyonluk yarışındanda etti.
    biraz daha ustalaşması gerekiyor bu konularda ama en genç şampiyon olma şansını kaçırdı bu sene

  6. Vettelin olayını çözdüm demek bir gün alonso ve webber barda oturuyormuş.tabii webberin barında(alonso para vermemek için ingiltereye uçmuş)webber demiş ki benim bu sıpadan kurtulmam lazım araçın üstündeki sarı renkten hoşlanmıyorum alonso da karşılığda ona bir numara vermiş aramaış açan bizim kamui lan naber sıpa.şimndi bizim bu vettelden kurtulmamız lazım ne yapalım.alonso seni numaranı verdi.kamui abi çözüm bende,biz buna maldonado büyüsü diyoruz ama maliyyeti biraz fazla şimdi sana bir nuamara söyleyim orayı ara sana bilgi verirler.webber numarayı aramaış görmüş türkcell hemen kapatıp ödemeyi aramış.açmış telefonu karşıdaki kim bizim ehtiyar bernie naber baba demiş? hiç ya burda mosleyle ponpon kız oyununu oynuyoruz.neyse baba konu başka bize bir büyü yap demiş bernie hemen 999.999 dolar demiş webber baba ben sana 1000 dolar göndereyim demiş webber.baba hemen hayır olmaz o kadarını harcayamam demiş.neyse sonunda anlaşmışlar.işte olan bu………………….

  7. Üç yarış önce Alonso için de aynı şeyleri söylemişlerdi. İki yarışta topladığı puanlar ile Alonso şampiyonaya ortak olmuştu.Spa'da puan alamayan Vettel Button ve Alonso hala şampiyonluk için önemli adaylar. Evet Vettel çok sabırsız davranarak hem kendine hem de Button'a şampiyonluk yolunda çok zarar verdi ama buna kasten yaptı demek ya da bu adam pilot değil demek çok saçma olur. Daha önümüzde 6 yarış yani 150 puan var.Şampiyonluk hala açık. Şu an Vettel Button ve Alonso'nun 2007'de Kimi'nin şampiyon olma olasılığından çok daha fazla. Bakalım sezon sonunda ipi kim göğüsleyecek =)

  8. Üç yarış önce Alonso için de aynı şeyleri söylemişlerdi. İki yarışta topladığı puanlar ile Alonso şampiyonaya ortak olmuştu.Spa'da puan alamayan Vettel Button ve Alonso hala şampiyonluk için önemli adaylar. Evet Vettel çok sabırsız davranarak hem kendine hem de Button'a şampiyonluk yolunda çok zarar verdi ama buna kasten yaptı demek ya da bu adam pilot değil demek çok saçma olur. Daha önümüzde 6 yarış yani 150 puan var.Şampiyonluk hala açık. Şu an Vettel Button ve Alonso'nun 2007'de Kimi'nin şampiyon olma olasılığından çok daha fazla. Bakalım sezon sonunda ipi kim göğüsleyecek =)

  9. Bir yıl bekleyip görelim Vettel daha olgun ve hatalarından ders almış bir şekilde sağlam basınca yere bu yorumlar Vettel'i yüceltmeye dönecek.

  10. Kimi Räikkönen avatarı
    Kimi Räikkönen

    Önemli Şanssızlıklar + Aptalca Hatalar =

    1. Bahreyn: 25-12= 13 puan
    2. Avustralya: 25-0= 25 puan
    3. Türkiye: 18-0= 18 puan
    4.İngiltere: 18-6= 12 puan
    5. Belçika: 15-0= 15 puan

    Ne etti: 83 puan

    Bakın Macaristan'ı, Almanya'yı, Çin'i falan saymadım bile.

    Ya yeğenim sen ne yapıyorsun böyle, ne içiyorsun piste çıkmadan önce? Yoksa McLaren ile mi anlaştın?

  11. Panik yapmayın geri dönecektir. Şampiyon olursa İtalyan gazetelerine de kapak olacaktır 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir