Haug: "Force India Mercedes Kullanmaya Devam Edecek"

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz hafta çıkan haberlerde, Force India’nın ödeemelerini zamanında yapamadığı ve bu yüzden seneye yerini Red Bull’a kaptırabileceği iddia edilmişti.

Ancak bu söylentilerin hemen ardından Force India, söylenenleri sert bir şekilde yalanlamıştı.

Haug “Bay Mallya, ödemeler konusunda örnek olabilecek bir isim. Müşterimizi değiştirme gibi bir planımız yok.” dedi.

Red Bull’un Motor Sporları Danışmanı Helmut Marko da “Onların motorlarını kullandığımızı hayal edemiyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Mercedes firma olarak kalıpların dışındadır.

    Brawn Gp kurulduğunda sponsorsuz ve yeterince geliri olmadığı halde, Mercedes her şartta (ödeme problemi dikkate alınmaksızın) motorlarının tedarik edileceğini Ross Brawn'a garanti etmiştir.

    Ross'da Mercedes'e vermiş oldukları bu garanti ve destek için sıkı şekilde teşekkürlerini sunmuştur.

  2. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    farklı motordan filan değil olay aeroda bitiyor. rbr aracı renoya göre daha fazla DF üretiyor, hızlı pistlerde farkın azalması normaldir. mesela spa da Rbr ve McLarenin arka kanatlarını kıyaslayın rbr gözle görülür derecede daha az kanat kullanmasına rağmen S2 de bütün takımlardan hızlıydı en yakın rakibide McLarendi. mercedes gp aracı aeroda verimsiz çalıştığı için mercedes motoru bile fayda etmiyor.

  3. Efsane bilmem dikkat ediyormusun mercedesin kendi motorundan diğer mercedes motorlu takımlar kadar verim alamıyor.nedeni bana kalırsa kendilerine farklı bir motor kullanıyor olmalarındanır.yoksa her hafta sonu düzlüklerde 10 km saat geri kalıyorlar ve bu şimdiki şartlarda çok anormal bir durum ve ayrlardan da kaynaklanmıyor,en azından kimse spada düzlükte yavaş olmak istemez.muhetemelen kendilerine daha farkı bir motor almışlar ve FİYASKO.yani söylediğin mantıklı ola bilir.muhtemelen renault kendine farklı bir motor kullanıyor ama yinede aradaki fark muazzam macaristanda 1 saniye olan fark burda eşitlendi artık siz düşünün

  4. Red Bull ve Renault'un kullandığı Renault motoru tamamen aynı mı? Sanki bana Renault'un motoru daha iyiymiş gibi geliyor, Red Bull'un bütün avantajlarına rağmen Spa'da aynı tempoyu tutturdu Renault.

  5. Anlaşılan bu iş olmayacak kaldı tek seçenek o da ferrari.ferraiyle anlaşmaları durumunda işleri zor görünmüyor.nihayetinde toro rossonun oksijeni red bulldan gidiyor buemi yada algersuari renault motorlu bir araç kullanmasu kimsenin umrunda olmaz.sadece ferraiyi ikna etmeleri lazım ya da aptalca bir şey yapıp renaultun motor güncellemesinden bir … olcucağını beklesinler.ayrıca tuhaf gele bilir ama belki bmw den de motor ala bilirler bmw motor bölümünü açsın eminim minimum 3 müşteri bulur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir