Massa, Ferrari'ye Telsizden Kızdığı İçin Yavaşlamış!

yazar:

kategori:

Beklendiği gibi takım dünkü toplantıda kendisini savundu ve mahkemeden Ferrari’ye başka bir ceza çıkmadı.

Dünkü mahkemeye katılan İspanya Motor Sporları Federasyonu Başkanı Carlos Gracia, Cadena SER radyosuna bağlandığında ilginç şeyler söyledi.

Gracia “Massa’ya motive olması için telsizden Alonso’dan yavaş olduğu söylendi.”

“Massa buna kızıp yavaşlamaya karar verdi ve bu da takım emri olduğuna dair şüpheler doğurdu.” dedi.

Gracia ayrıca Alonso ile de konuştuğunu ve kendisinin takım emrinin uygulandığına dair bir şey bilmediğini söylediğini ifade etti.

 


Yorumlar

  1. Larien Larien avatarı
    Larien Larien

    ferrari'nin herkesi aptal yerine koyduğunun göstergesidir şu laflar. rezil ettiniz kendinizi. susun bari

  2. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    Buna mı inanıcaz şimdi ya!??? Yuh artık yani….

    Bu arada öküz altında buzağı arayabiliriz,zira,bu buzağı babasıyla görüşüyordur muhakkak :):D

  3. Schumii Kimi avatarı

    Ben takım emirlerini destekliyorum, bana göre olması gerekir ve ferrari bu takım meri konusunda suçlu değildir. Ancak bu yine de Schumi ve Kimi meselelerinden dolayı ferrariye olan kızgınlığımı ve nefretimi yok etmez.
    Bu olay sonrasında Ferrari resmen dansözlük yapmıştır. Ya yaptığınızın arkasında adama gibi durun ya da daha fazla konuşmayın susun da adam sansınlar.

  4. Alp o sözleri Massa söylemedi Garica'nın sağından solundan salladığı cümleler.

  5. Şoktayım … Ya ayıp yani artık hadi ferrariyi anladık … da Massayada para için neler söyletiyorlar. Ben Massayı adam gibi adam zannediyordum ancak yanılmısım onuda satın almıslar YAZIK !!!

  6. ahmet özdemir avatarı
    ahmet özdemir

    alonso ingiliz pilotlar kadar medya gücüne sahip artık, o 2007 zamanları geride kalmış anlaşılan. ispanya motor sporları federasyonu başkanı çıkıyor, "massa yüzünden, alo bi şey yapmadı" falan diyor, bir allah'ın kulu da sormuyor "nerden biliyorsun telsiz kayıtlarını, yarıştan önce konuşulanları?" diye.

    alonso ingiliz olsaydı, takım arkadaşları her puan aldığında gazetelerde altında "HAİN, NASIL O PUANI FERNANDO'YA DEĞİL DE KENDİNE YAZDIRDIN!" yazılı çarşaf çarşaf resimleri çıkardı heralde.

  7. Yusuf  Hitay avatarı

    @yusuf

    haberi yok mu ? yuh! alonso kendi çemkirmedimi telsizden şunu önemden alın diye ?

    singapurdaki olaydan haberi yoksa benimde adım yusuf değil :S

  8. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    çünkü alonsonun gerçekten haberi yok hçbişiden singapurdaki olaydanda burdada gerçek bu ama bazı arkadaşlarımız öküz altında buzağı aramaya devam ediyo alonsonun bu masumiyetinin yanında bide fianın desteğini alınca adı çıktı devam be alonsom böle taraftarlar seni daha çok motive etsin 😀

  9. Neden bu tarz seyler son yillarda hep alonsonun bulundugu yerlerde oluyor ve neden bi sekilde hep bu yasananlar icerisindedn masum olarak yirtiyor.Benim anlayamadigim bir nokta da bunu nasil becerebildigi.Profesyonel bir seri katil gibi elini kana bulamadan kan akitiyor.

  10. Massa çok iyi bir insan olabilir ama,iyi bir pilot değil olsaydı şu an alonsonun önünde olurdu,yalnış hatırlamıyorsam şumi nin yarıştığı dönemlerde ferrariye catring hizmeti veren bir şirkette çalışıyormuş,abartılı olmasın yemek dağıtırken şumi ile tanışmış ve pilotluğu öyle başlamış,tabi eveliyatı nedir bilmiyorum,eğer hamilton rosberg alonso gibi çekirdekten yetişme değilse bu saydığım pilotlar gibi iyi olmasıda mümkün değil.

  11. Can zaten Alonso sütten çıkma ak kaşık sen bilmiyor musun! Singapur'da olan biten bile haberi yoktu…

    "Alonso ile de konuştuğunu ve kendisinin takım emrinin uygulandığına dair bir şey bilmediğini söylediğini ifade etti."

    Ne diyecekti evet Carlos çatır çatır takım emri uyguladık ama ortada delil bırakmadık mı diyecekti. Bu Carlos'un IQ kaç acaba, insanları salak yerine n-komaktan başka bir şeye yaramıyor.

  12. Yavuz Balcı avatarı

    massa takımdan yollanırsa bir gün eminimki o gün takım emri verildi diyecektir :))

  13. "Alonso ile de konuştuğunu ve kendisinin takım emrinin uygulandığına dair bir şey bilmediğini söylediğini ifade etti."

    Niki Lauda: Alonsonun bir karakteri olduğunu düşünmüyorum.

  14. Ohaa valla oha artık ya bu ne, sanki karşılarında çocuk var, dalga geçmek bile değil resmen salak yerine koyuyorlar. Ulan tamam işte kapatın çenenizi ceza falan almadınız ne hala konuşuyorsunuz. Ayrıca bu Carlos Garcia'yı neden bu kadar ilgilendiriyor da her şeye açıklama yapma gereği duyuyor.

  15. Yusuf  Hitay avatarı

    oha resmen herkesle dalga geçiyorlar :S

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir