Mclaren, Özel Görevliyi Dert Etmiyor

yazar:

kategori:

McLaren patronu Ron Dennis, takımın pilotlarına eşit davranışta bulunduğunu kontrol amacıyla FIA’nın özel gözlemcisi ile birlikte işbirliği yapacaklarını söyledi.

İspanya Motorsporları Federasyonu’ndan Carlos Garcia’nın, McLaren içinde Hamilton’un Alonso’dan önde tutulduğu yönündeki düşünceleri alevlendirmesinin ardından FIA, özel bir görevli atamıştı.

Ama Dennis bugün, takımının saklayacak bir şeyinin olmadığını ve haftasonu için Garcia’yı McLaren’in konuğu olarak kendilerinin davet ettiğini söyledi.

Ron Dennis: Herşeyden önce, (Garcia) ile temasa geçtim. Onunla ve meslektaşları ile buluştum ve onları buraya davet ettim. Çünkü İspanya’da, adil davranmadığımız yönünde kesin bir inanış var ve bu gerçeklerin tam tersi. Bunun (davetin), tansiyonu düşüreceğini düşündüm."

"Buluşmayı, Çarşamba sabahı gerçekleştirdik ve iyi bir sohbet oldu. İlertişim kurmada herhangi bir yetersizliğin olmadığından emin olmak için Pedro’nun (de la Rosa) onlar için tercüme etmesini söyledim."

"Yarın garajda ilaveten bir FIA görevlisi olacağını düşünüyorum. Bir kulaklık takıp istediğini yapabilir. Sadece önceden yaptıklarımızı şimdi de yaptığımız daha görünür hale gelecek."

"Kırgın mıyım? Bu bizimle ilgili değil. Bu işle yaşamasını bileceğiz ve yarışın sonucu ile de yargılanacağız"

Dennis, takımın içindeki atmosferin, Hamilton ve Alonso’nun 4 puan fark ile birbirinden ayrıldığı durum ile, biraz gergin ama profesyonel ve sakin olduğunu söyledi.

Alonso ile aralarındaki ilişkinin şimdi nasıl olduğu Dennis’e sorulduğunda, her iki pilota da mesafeli olduğunu kabul etti, eşitliği korumak amacıyla.

Dennis: Düsürt olmak gerekirse bu zor durumda her iki pilottan da uzak kalmaya çalıştım. Elimi bile sürmemeye çalıştım. Herhangi bir zamanda ulaşılabilirm ama kendimi herhangi bir duruma zorlamayacağım"

"Sadece kendi hareketlerimden yargılanabilirim ve sadece bu olmak için hazırım"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir