Alonso Monza'da Zafere İnanıyor

yazar:

kategori:

Günün en hızlı ikinci zamanını kaydeden İspanyol pilot hafta sonunun geri kalanında performanslarına güvendiğini belirtti.

Alonso, “İyi durumda olduğumuzu düşünüyorum. Elde ettiğimiz gelişimden ve yaptığımız işten memnunuz ama rakiplerimize çok büyük saygı duyuyoruz. McLaren’in burada ne kadar güçlü olacağını biliyoruz. Muhtemelen yarın pol pozisyonu için favori durumdalar. Tüm sezon gördüğümüz Red Bull aracının potansiyelinin de farkındayız. Bu sezon neredeyse tüm pol pozisyonlarını kazandılar. Zor olacak ama biz de varız. Şu anda endişe edecek hiçbir şeyimiz yok ve mücadele edeceğiz.”

“Geçmiş yıllarda burada yarıştan iki hafta önce testler yaptık. Ama şimdi test yasakları nedeniyle tüm kontrollerinizi cuma günü yapabiliyorsunuz ancak. Biz de buna odaklandık ve şimdi verilere bakıp yarın için en iyi seçeneği bulmalıyız. Ama genel olarak otomobilden memnunum.” dedi.

Ferrari pilotu olarak ilk kez İtalyan taraftarların önüne çıkacak olan Alonso, Monza’da olmanın özel bir duygu olduğunu söyledi.

“Padoğa girdiğim andan bu yana çok güzel bir gün oldu. Motorhomedan garajlara yürümek, Barcelona ya da Valensiya’daki gibi aynı. Ferrari pilotlarına çok büyük bir ilgi var. Bu çok güzel. Seansta pist ilk çıktığımda taraftarların zıpladığını gördüm. Çok iyi bir duyguydu.”


Yorumlar

  1. Schumi Forever avatarı
    Schumi Forever

    Micha3L Schum4cheR < arkadaş asıl sen ne dediğinin farkındamısın ? o kullandığın rumuzu değiş sana ağır gelir . Bülent Şahin arkadaşımın dediği gibi Ferrari birisini alarak zaten kirlendi !

  2. Arkadaş Alonso size ne yaptı böle töbe töbe nerden geliyor bu Alonso düşmanlığı çekemediğinizi zaten biliyoruz baride bariz bi şekilde söylemeyin..

  3. Sen kimsin ki önümüze çıkacaksın? Önce 1 besmele çek, sonra (zahmet olmassa) nickinin anlamını öğren, daha sonra millete akıl vermeye yelten.

    Ayrıca Ferrari'yi kirleten falan yok, çünkü onlar kirlenecekleri kadar kirlendiler birisini takıma alarak.

  4. Ondeki 2 mclaren kem gozlere gelip yaris disi kalmazsa
    Vettel denen adam pilotlarimiza dalmazsa
    Soylediklerin ilkokul hikayelerine guzel bir konu teskil eder.

  5. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Schumi Forever.!İyimisin kardeşim
    Rakı filan mı içtin kendindemisin bayram bayram adamın canını sıkıyosun Ferrari Mukemmel bir iş çıkartıyor ve Zoruna Gidiyo değilmi Schumi kendi yazdığı kitaba dogru ilerliyor sen neyin tantanasını yapıyorsun Schumi tecrübeli ama araçı iyi değil onu bu duruma düşmesini kimse istemez ama ferrariyide durduk yere kirletmene bizler izin vermeyiz dikkat et önüne arkana iyi bak ben cıkabilirim.

  6. Schumi Forever avatarı
    Schumi Forever

    Ve bu vefasızlık sadece italyada deil bazı tifosilerdede war yazıklar olsun başka dicek bişi yok !

  7. Schumi Forever avatarı
    Schumi Forever

    Ferrari Schumiye cok büyük vefasızlık yaptı. Umarım Ferrari yarın kötü bir sonuç alır . Hala domenicali denen gözlüklü kertenkele çıkıp schumi nin ismini o pis ağzına alıyor ! Ferrariden soğuttunuz bea !

  8. yaa biraz kel alaka oluyo farkındayım ama mazur görün daha çok yeniyim sitede ben giriş yaptığımda başka üyelerin adı çıkıyo nasıl anlatsam onu da bilemedim ama yani en son açtığımda alonso_ adına girmiş gibi görünüyodum ilgili kişiler bu sorunu hallederse sevinirim sorun olsun istemeyiz tekrar kusuruma bakmayın diyorum…

  9. hadi bakalım inş.:)) en kötü 2. lik alırız umarım.

  10. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    bu sezonun gitmesi sorun değil alonso takımla mükemmel uyum sağlıyo müthiş bi bağ oluşmaya başladı ferrari için yeni bi altın çağ açılabilir ilk sezon böyle geçmiş olabilir ama ileriki sezonlarla alonso çok şampıyonlullar alacaktır ferrariyle

  11. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Birde bizi inandırabilsen alonso :))
    offf off bu sezonda gitti gibime geliyor…

  12. tabiki her şey mümkün kendiside biliyor mclaren favori ama yarış bu her an aksilik olabilir bilsekki aksilik olmayacak tüm dünya mclarene oynardı yinede oynayacaklar zekli yarış izleyelim bol geçiş olsun kim ge.miş fark etemez yeterki rekabet olsun güzel bi hafta sonu yarış olacak gibi iyi olan kazansın ne diyelim

  13. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    işte seni bu yüzden çok seviyorum alonso her durumda kendini ve takımı motive ediyosun gerektiğinde takımı sonuna akdr savunuyosun scmi den sonra bu takım için lider pilot gerçekten sensin bu takım senle birlikte daha da güçlenecek sende bu takımla daha da güçleneceksin tüm pilotlar seni bu konuda örnek olsun işte

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir