McLaren'de Yüzler Gülüyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton: “Bugün iki iyi antrenman seansı geçirdik. Bu sabah ilk antrenmanda daha yüksek yere basma kuvvetine sahip paketle piste çıktık ve araç iyiydi. Ama geçmişte tecrübe ettiğimiz gibi düzlükte o kadar hızlı değildi.”

“İkinci antrenman sırasında Jenson’da farklı bir yere basma kuvveti pakedi deniyorduk; F-kanalsız, daha düşük yere basma kuvvetine sahip bir arka kanat ile. Bu yüzden en iyi yaklaşımın ne olduğuna karar vermek için toplanan verilere bu gece bakmamız gerekiyor. Her iki konfigürasyon da hızlıydı. Bu yüzden kötü bir konumda değiliz.”

“İki farklı paket de benzer hisler verdi. Biri düzlükte daha yavaşken virajlarda hızlı; diğer ise düzlükte hızlı iken virajlarda daha yavaş. Bir tur için birbirlerini dengeliyordu”

“Söylediğim gibi yarın ne kullanacağımıza henüz karar vermedik. Ağır yakıt yükünde hangisinin daha iyi olduğuna, birinin diğerine göre artısının olmasına bağlı. Bu akşam karar vereceğiz”

“Bu öğleden sonra ön kanadımın uç plakasına nasıl zarar verebildiğimden tam olarak emin değilim. Bordürlerden birine takılmış olabilirim ama kolayca halledildi, sorun yok”

Jenson Button: “Lewis ve ben, bugün farklı yere basma kuvveti seviyeleri denedik ve burada en iyi hangisinin çalıştığını görmek istedik. F-kanal ve nispeten yüksek yere basma kuvvetine sahip pakette kaldım ve makul seviyede mutluyum”

“Gün benim için iyi başladı ama fazla şey değiştirdiğimizde aracımdan daha az memnun hale geldim. Genel olarak iyi çalışıyor. Tamamıyla mutlu olmamız için birkaç gelişim için hâlâ çalışmamız gereken yerler var. Ama bunlar daha çok değişiklik değil de ufak hassas ayarlar.”

“Üzerinden geçeceğimiz çok veri var. Bu yüzden bu gece yoğun geçecek. Ama her iki pakette de rekabetçiyiz. Bu olumlu bir şey. Çünkü bunun anlamı, aracın verimli çalıştığıdır. Aracımız mekanik olarak güçlü. Bu yüzden sadece kullandığımız yere basma kuvveti seviyesinin doğrulanması gerek.”

“Takım, pilotların kararını almada çok açık. Lewis ve ben, hangi pakedin bizim için doğru olduğunu hissediyorsak onu seçebiliyoruz. Ama bu sadece pilotun vereceği karar olmayacak; mühendisler ve takım idaresi ile birlikte olacak.”


Yorumlar

  1. Schumi Forever avatarı
    Schumi Forever

    yusuf gerçek anlamda dedim ben cok büyük favori Mclaren.

  2. kocaman 1 arka kanat kullandıkları söyleniyor merak ettim doğrusu

  3. Yusuf  Hitay avatarı

    @ schumi forever

    tamamdır beklemedeyiz

  4. Schumi Forever avatarı
    Schumi Forever

    Gelir bekleyin .

  5. hadi inşallah

  6. duble geliyorr..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir