Rosberg Mutlu, Schumacher Mutsuz

yazar:

kategori:

Rosberg, zirvede yer alan 3 takımın sürücülerinin ardından en hızlı isim olarak 7. hızlı zamanın sahibi oldu ancak Schumacher, 2. seansta 12. sırada kalarak elendi.

Rosberg “7.lik muhtemelen bugün mümkün olan en iyi performanstı bu yüzden takımımla birlikte bundan memnun olabiliriz.”

“Ancak gridde daha yukarıda olmak istiyoruz bu bakımdan 7.liğe mutlu olmaya alışmamalıyız.”

“Yarış temposunda sıralamalara göre biraz daha iyiyiz bu yüzden umarım yarın 1-2 sıra kazanarak iyi puanlar toplarız.” dedi.

Schumacher “Açıkçası ben bugünkü sıralamalardan memnun değilim ancak grid pozisyonum bugün aracımın bana verdiği maksimum sonuçtu.”

“Harika bir denge bulamadık, özellikle virajlarda araç çok gevşekti ancak buraya gelirken de harika performans ummuyorduk.”

“Buna rağmen yarış yarın uzun olacak ve buraya geldiğimde İtalyan taraftarlarım tarafından çok hoş karşılandığım için en azından onlar adına puanlar kazanmak istiyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Bu sene geçsin artıkta Şumiyi seneye izleyelim..

  2. schuminin aracı geliştirme için kullanılıyor bu sonuçlar normaldir attığı turlar çok istikrarlı ancak çok yavaş araç yetersiz ayrıca schumi rosbergdeki aynı aracı kullanmıyor temcit pilavı aynı konuların yazılıp çizilmesi saçma

  3. kusura bakma sermet kardeş :)) tutamadım kendiimi bir an 🙂

  4. Schumi Forever avatarı
    Schumi Forever

    Bir yanda Schumi bir yanda Fener bugün hiç iyi değilim 🙁 .

  5. Hahahah Sermet 😀 İçindeki canavarı çıkartalım Abdullahın 😀 Çıkmalı o canavar artık 😀

  6. Abdullah kardeş Schumacher düşmanı mısın? 😀

  7. Apo Rosberg'e vasat demiyorum. Ama bu stiline uymayan araçla üstünlük sagladığı zamanlar oldu. Birde uygun araç olursa neler olur sence ?

  8. ya rosberg vasat değilki kesin mağlup eder diyelim 🙂 bi biri eder bi diğeri ama sonuçta bu kadar büyük farkın olduğu pistlerde üzülüyorm. 01 0.2 falan değil olduğu zaman yarım saniye oluyor

  9. Yani bunun başka bir açıklaması olamaz arkadaşlar. Şu araç biraz Schuminin stiline uygun olsa Rosberg'i mağlup ediceğine eminim. Bu yılı artık bıraktılar. Seneye uygun bir araç çıkacaktır ve Schumiyi o zaman görmeye başlayacağız.

  10. Ya ikisinin araçtaki durumları farklı. Noconun ve Michael'ın araç üstü kameralarına dikkat ettim. Nico çok daha rahat, Michael ise devamlı araç ile boğuşma halinde. Bu araç Rosberg'in stiline uygun bir araç gibi görünüyor. Zaten Niconun sürüş stili ile Schumininki oldukça farklı. Serhan Acarda bugun açıklamasını yapmıştı zaten.

  11. aslında bana göre şu var. aracın karakteristiğinden midir nedir anlamadım. schumi iyi olduğu pistlerde gerçekten iyi oluyor ve sizinde dediğiniz gibi bu cuma gününden belli oluyor. ancak bazı pistlere geldiğinde rosberg ile arasında yaklaşık yarım saniye fark oluyor. burası da ona örnekti. bu tam olarak neden kaynaklanıyor gerçekten merak ediyorum.

  12. Schuminin iyi bir sıralama çıkarıp çıkarmayacağı cuma gününden belli oluyor. Eğer kötü başlamışsa kötü, iyi başlamışsa iyi bitiriyor.

    Benim anlamadığım konuysa sezonun başından beri Schuminin performansını hiç iyileştirememesi. Yani yarışlar geçtikçe Schuminin alışıp daha iyi sıralamalar veya yarışlar çıkarması gerekmiyor mu? Ama tam tersi oluyor. Gitgide Rosberg arayı açıyor. Schuminin eski Schumi olmadığını biliyoruz da ama o kadar tecrübeyle aradaki farkı kapatması gerekiyordu. Gelecek sene MGP bana çok fazla umut vermediği gibi bu gidişle Schumi de pek geri döneceğe benzemiyor. Bu arada Rosbergi de tebrik etmek lazım. Eline iyi bir araç geçtiğinde şampiyon olacakır.

  13. Takim arkadasindan yarim saniye yavas, ilginc..

  14. neden bilmiyorum ama ilk defa schumiyi bu fotoğraftaki gibi görünce üzüldüm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir