Montezemolo, Sevinçten Havalara Uçmuş

yazar:

kategori:

Alonso, Ferrari pilotu olarak ilk kez yarışacağı Monza’da pol pozisyonunu kazanarak 2008 Brezilya’dan beri bu başaıyı gösteremeyen takımının yüzünü güldürdü ve 30 yarışlık pol hasretine son verdi.

Montezemolo “Bu sonuçtan çok mutluyum ve bu sonuçla o kadar heyecanlanmışımki kendimi pit duvarında keyiften zıplarken buldum.”

“Kendi taraftarlarımız önünde her iki aracımızın ilk 2 çizgide yer alması çok güzel. Bunu söylememe bile gerek yok, bu pist her zaman benim için çok özel oldu.”

“Takım harika bir iş çıkardı ve asla vazgeçmekten pes etmedi.”

“Şimdi yarışa odaklanmanın zamanı çünkü hafta sonunun en zor bölümü daha geride.” dedi.

Takım patronu Stefano Domenicali “Gerçekten harika ve önemli bir sonuç. Fernando ve Felipe harika iş çıkardılar ve takım çok rekabetçi bir araç hazırladı.”

“Bu kadar uzun bir zamanın ardından aracınızın polde olması hislerini tekrar yaşamak güzel ancak önemli olanın yarış olduğunu unutmamalıyız çünkü ancak o zaman puan veriliyor. Bu yüzden yarınki yarışa odaklanmalıyız ve Monza pistinin dayanıklılık açısından zorlayıcı olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız.”

“Uzun süreden beri beklediğimiz pol pozisyonunun Monza’da, başkanımız Luca di Montezemolo ile onun Fiat’taki karşılığı John Elkann’ın bizleri izlediği bir zamanda gelmesi daha güzel oldu.”

“Yarın, onlara ve taraftarlarımıza özel bir şey sunmayı umuyoruz.” dedi.

 

 

 


Yorumlar

  1. Sadece sen mi? bizde havalara uçuyorduk:))

  2. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Beklentilerin çok büyük olduğu bir takım.Herkes bişeyler bekliyor.Fiat bişeyler bekliyor,santander ve diğer sponsorlar bişeyler bekliyor,ve bizler de bişeyler bekliyoruz.Herkes haklı tabiki.Bu firmaların ve insanların beklentilerine karşılık vermek o kadar kolay olmasa gerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir