Mclaren Pilotları Hakemler Tarafından Çağrıldı

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld ve Fernando Alonso’nun sıralamaların son turunda yaşananlardan dolayı şikayet etmesinin ardından Mclaren Mercedes pilotları yarış hakemleri tarafından çağrıldı.

Sıralamaların son bölümünde bir çok pilot yağmur riski nedeniyle turunu erken tamamlamış ve yakıt tasarrufu için yavaşlamıştı ancak o sırada hâlâ BMW Sauber pilotu Nick Heidfeld ve Renault pilotu Fernando Alonso tur zamanlarını atıyorlardı.

Heidfeld özellikle her iki Mclaren pilotunu eleştirmişti.

 

 

 


Yorumlar

  1. kemalcan aygül avatarı
    kemalcan aygül

    "onlarda herkez gibi onceden atsalardi zaman turlarini" ne demek ki? daha süre vardı yani hakları da vardı tur atmaya. bu kadar basit. hiç bir suçları yokken böyle bi lafla alonso ve heidfeld i suçlamak niye şimdi? ortada kötü niyetli olmasa da bi yanlış var. çok sorgulamadan kabul edilmeli.

  2. ferrari kimi avatarı

    Alonso iki Mclaren in önünde başlayacak yarışa, bakalım neler olacak yarışta…

  3. ferrari kimi avatarı

    Mclaren pilotlarına 5 sıra ceza gelmiş….

  4. cüneyt burada zaten kasten yaptıklarını söyleyen yok onların yaptıgı sorumsuzluk yavaşladıgın zaman çizgide gitmemelisin çok saçma bir hata yaptılar ve cezasını cekiceklerdir.

  5. ali eymen abartmayalim lutfen o sirada butun pilotlat yavas gidiyorlardi belkide haberleri yoktu zaman turu atanlardan onyargili ve acimasiz olmayalim.bosverelim fanatikligi bu guzelligin tadini cikaralim daha kac yilda bi gelir boyle 4 5 pilotun sampiyonluk icin cekistigi yoksa o sikici 1 pilotun devamli sampiyon oldugu yillara gerimi donmek istiyorsun. saygilar

  6. hakikatten eger hamilton alonso nun arkasinda baslarsa herhalde savas cikar :))) alonso onu duvara carpar bence :))))

  7. ali eymen topbas avatarı
    ali eymen topbas

    kim ne derse desin mclaren pilotlarının yaptığı çok saçma grid cezası almalılar

  8. bence sacmalik heidfeld gectikten sonra sanirim kovalainen yon degisiyor tehlikeli olan bu. ben once bir raikkonnen tarafti sonra ferrariciyim ama mc laren e ceza gelirse iyi olmaz kasitli yapilmis bisey degilki haksizlik olur . onlarda herkez gibi onceden atsalardi zaman turlarini 8 pilot pistteyken onlar garajdayki dogru hatirliyorsam. saygilar

  9. ferrari kimi avatarı

    Bide yarın yarışa Hamilton Alonso nun arkasında başlarsa neler olur çok merak ediyorum…

  10. yine kurallarda değşikliğe gitmesi gerek FIAnın aynı olay Monacoda olsaydı vay halimize zaten 1 araba ancak sığıyor pisti birde adam son hızlı turunda önünde yavaş giden araçlar olduğu zaman ne olucak???

  11. ferrari kimi avatarı

    Bence bu olaya en çok Alonso sevinmiştir. Alonso nun Weber ile arasında neredeyse 1.5 sn var. Alonso için zaten bir şey değişmezdi.

  12. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    Evet ikiside hatalı daha zaman bitmeden hem aşırı yavaşlıyorsun hem arkadan zaman yapan pilotların hızını engelliyor büyük bi kazaya da sebebiyet verebilirdi bu olay. hız turu atmıyorsan kenardan gitsene be kardeşim

  13. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Mosley ne sevinmiştir ama.

  14. Diğer tüm pilotlar yarış çizgisi dışındayken McLaren pilotlarının çizgide gitmesi büyük hata. Hamilton yaptığı hatayı anlayıp hızla çizgisini değiştirdi Alonso için ama tabi geç oldu. Şaka maka Heidfeld de iyi makas atmış =)

  15. 0.1 sn den daha fazla etki etmiştir o olay nick dümdüz gidecegine zikzakla çıktı oradan ve virajada gelirken tam olucagı yerde olamadı bu daha fazla zaman kaybına neden oldu.

  16. Eğer grid cezası verilirse daha da zevkli bir yarış olur diye düşünüyorum. Artık objektif bakmayı öğrensin bazı arkadaşlar. Ezbere konuşmak oluyor dedikleriniz.

    Araç yanlarından geçince birisi çizgiden çıkıyor ama artık çok geç. sanırım onalra telsizden arkadan turlarını tamamlamamış olarak gelen pilotları kimse söylemedi.

  17. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    gercekten de akıl alır gibi degil haklısın enes bu kdr sacma bir hareket olmaz umarım sezonun geri kalanında boyle acemilikler gormeyiz..ceza gelirse de şaşırmam.0.1 saniye için 5 sıra geri atılmak cok adil degil ama eger boyle bir kural varsa tabii cezalarını cekmeliler..zaten yarısı kazanacagımız filan da yok:DD

  18. videoya bakıldığında diğer pilotlar yarış çizgisi dışında gidiyorlar.Mclarenler ise gerçekten büyük bir dikkatsizlik ve sorumsuzluk örneği olarak yarış çizgisinde.Geçen hafta ferrari pilotları pilotaj hatası yaptığında çok ağır eleştirmiştim.Bu da eleştirilmicek gibi değil. lewis de heikki de ceza alırlarsa kendilerini yaktılar.Art niyet olmadığı bariz ama gerçekten büyük bir hata

  19. Evet grid cezası gelir.

  20. tolga soydan avatarı

    5 sıra geriye gidebilirler

  21. Fatih Gülmez avatarı
    Fatih Gülmez

    Bu olaya ceza gelmezse taraflı bir karar olur. Mclaren pilotları hata yaptı ve bariz bir şekilde nick ve alonsoyu etkilediler.

  22. pilotlar haksızlar ancak umarım ceza gelmez

  23. Tabikide art niyetli değiller malesef bir mclaren fanı olarak soyluyorum bence heikki ve hamiltona ceza verilmeli..yarış çizgisinde çok yavaş kullanarak malesef tehlike arz ediyorlardıı..

  24. Evet arkadaslar ceza kesin böle bir hata yapmamaları gerekirdi çok amatörce oldu.

  25. FIA nın baska işimi var zaten. Bizim en büyük rakibimiz zaten FIA- verirse versin bee
    bıktık artık

  26. bir ceza gelirse yandık. vay efendim ferrarilere telafi etmek için şans veriyor lar. baktılar mclarenleri geçemicekler böyle durduruyorlar.Daha sezon başı bla bla bla… Hiç ceza gelmesin daha iyi. Ama bariz bir şekilde yarıs çizgisinde tıngır mıngır ilerlemelerine de ne denilebilir bilmiyorum. İnsan bir sağ şeride geçer.Sadece mclaren için değil bunu yapan tüm pilotlar için söylüyorum

  27. Mclaren pilotari sanirim tecrubesizliklerinin kurbani olacaklar, ceza kesin gibi..

  28. tolga soydan avatarı

    art niyetli değillerdi hiçbiri ama heikii ve lewisin şanszlığı yarış çizgisnden gitmeleri.ceza gelse kimse bişey diyemez ama ceza gelmez herhalde

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir