Whitmarsh: "Formula 1 Tarihinin En Destansı Sezonu"

yazar:

kategori:

Sezonun bitmesine 5 yarış var ancak hâlâ 5 pilot şampiyonluk mücadelesi içerisinde yer alıyor.

Whitmarsh “Abu Dhabi’ye kadar mücadele sürecek ve bu harika. Bu destansı bir sezon ve umarım tüm herkes bunun Formula 1 tarihindeki en iyi şampiyona olabileceğinin farkındadır. Bu gerçekten mükemmel.”

“Jenson ve Lewis var, 2 Red Bull pilotu var ve aynı zamanda Alonso var. Hepsi şampiyonluk mücadelesinin içerisinde ve bu mükemmel.” dedi.

Whitmarsh, pistten piste en güçlü takımın değişmesi nedeniyle şu anda kimin favori olduğunu söylemenin zor olduğunu düşünüyor.

Whitmarsh “Ferrari ve Red Bull çok güçlü ve biz de çok kötü değiliz. Kazanmak istiyoruz. Yorumcular bizim bazı yerlerde zayıf, bazı yerlerde güçlü olduğumuzu söylüyorlar ve bunu nasıl beceriyorlar bilmiyorum. Bizim aracımızı benden daha iyi biliyorlar.”

“Gerçek şu ki, Ferrari Monza’da büyük farkla en hızlı araçtı, bizim aracımız da kötü değildi ve Red Bull az gerideydi. Ancak Singapur’da bu dizilim tamamen farklı olabilir.” dedi.


Yorumlar

  1. kan mevsimi avatarı

    herkesin de bildiği gibi bunun sebebi iddalı takım sayısının fazla olması ama kim ne derse desin yakıt ikmalinin geri gelsesinden yanayım ben ve bu sezon yakıt ikmalı geri gelse idi stratejiler falan daha güzel bi sezon olurdu bence…

  2. evet aynen öyle destan gibi becereksizlerin açığını başka beceriksizler kapatıyor öyle de enterasan bir sezon işte 0_o

  3. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    benim görüşüm en destansı fakat mc laren adına değil.
    Redbulun en hızlı fakat beceriksiz.
    mc larenin hızlı olmadığı oranla kazandığı.

    Alonsonun en fazla hata istatistiği ile yarıştığı..

    ve Buttonun hiç olmadığı kadar istikrarlı bir sezon benim görüşüm.

    Vettelinde hiç olunmayacak kadar beceriksiz olduğu bir sezon.

  4. Losano osnolA avatarı
    Losano osnolA

    ''Ferrari ve Red Bull çok güçlü ve biz de çok kötü değiliz'' bu yorum hiç olmamış eh işte geçinip gidiyoruz der gibi yorum yapmış singapurda güçlü olan mclaren olursa mclaren ferrari olursa ferrari şampiyonluk için çekişecek bunu herkes görüyor redbull zaten hala en büyük favori

  5. Losano osnolA avatarı
    Losano osnolA

    ''Ferrari ve Red Bull çok güçlü ve biz de çok kötü değiliz'' bu yorum hiç olmamış eh işte geçinip gidiyoruz der gibi yorum yapmış singapurda güçlü olan mclaren olursa mclaren ferrari olursa ferrari şampiyonluk için çekişecek bunu herkes görüyor redbull zaten hala en büyük favori

  6. Zenbilci kafana taşmı düştü sağa sola saldırmayı bırakmışsın:D

  7. "Yorumcular bizim bazı yerlerde zayıf, bazı yerlerde güçlü olduğumuzu söylüyorlar ve bunu nasıl beceriyorlar bilmiyorum. Bizim aracımızı benden daha iyi biliyorlar."

    bu yorumuna katılamayacağım.

    McLaren istikrarlı yarışlar çıkardı da ben mi kaçırdım.

    Bazı pistlerde +1 sn. fark yediğimizi hatırlar gibiyim.

  8. en detansı sezon 2011 olcak.kimi dönerse.mgp de rekabetçi olursa işte o zaman yeme de yanında yat.

  9. O da biliyor seneye Schuminin sezonu domine edeceğini . Keyfini çıkarın haklı adam .

  10. Yorumcular bizim bazı yerlerde zayıf, bazı yerlerde güçlü olduğumuzu söylüyorlar ve bunu nasıl beceriyorlar bilmiyorum. Bizim aracımızı benden daha iyi biliyorlar."DDD

  11. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    inş bu beşliye seneye rosberg ve scmi de katılır schumaherin araç ii olduğunda nasıl olduğun görmek istiyorum o büyük bi pilot gerek tecrübesi gerek yeteneği 2006 sezonunda alonso çok şey öğrendi ondan en büyük tecrübeyi her zaman rakiplerinden öğrenirsiniz rosbergide severim oda hakediyo bi yerlere gelmeyi inş gelir

  12. Yavuz Balcı avatarı

    bu sezonun şampiyonu büyük bir tebrik alacak benden. adı veya takımı önemli değil. ama kaybedenlere gelirsek, bence üzülmelerini gerektirecek bir sebep olmayacak. ben şimdiden hepsine teşekkür ediyorum.

  13. Bu güzel sezonda schumi ve massada şampiyonluk potasında olsaydı keşke.Her zaman son yarışa 3ten fazla pilotun şampiyonluk şansı olarak girmesini istemişimdir,sanırım bu sene olacak.

  14. bu senenin başında bunu zaten biliyorduk, beklediğimize değen bir sezon oldu ve gerçekten kopuk sezonların ardından heyecanlı, bol bilinmezli bir sezon oluyor..

    martin haklı beyler 🙂

  15. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Martin Whitmarsh 'a katılmamak elde değil.Bu adamı 2007 den beri beğenirim.Olaylara bakış açısını hep takdir etmişimdir.Özellikle Alonso mclarendeyken.Bana göre Martin Whitmarsh,Ron dennisden 3 gömlek daha kaliteli bir takım patronudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir