Abu Dabi Son Yarışı Kaybettiği için Üzgün Değil

yazar:

kategori:

 
Etkileyici Yas Marina Pisti takvimde yer aldığı iki senede sezonun son yarışı olarak yer aldı ama 2011 yılında son yarışa Brezilya ev sahipliği yapacak.

Pist idarecilerinden Richard Cregan yerel bir gazeteye verdiği demeçte, “Bununla hayal kırıklığına uğramadık, memnunuz. Sezonun son yarışlarına ev sahipliği yapmak her zaman istediğimiz bir şey olmuştur ama illa ki en son yarış olması gerekmiyor. Son yarış şampiyonun belli olduğu yarış olabilir ama bizim önceliğimiz bu değil.” dedi.

Öte yandan Birleşik Arap Emirlikleri Motor Sporları Federasyonu başkanı Mohammed bin Sulayem, gece yarışı formatının çok iyi gittiğini belirtti: “Geçen sene çok iyiydi, neden değiştirelim ki? Gündüzden geceye geçen zamanlama, uluslararası yayın bakımından ve YAS’taki seyirciler açısından çok iyi.”


Yorumlar

  1. Kobayashi gene gelip şampiyona birincisini geçsin bu sene de!!

  2. bu pist görsellikten başka birşey değil geçen yarışın yarısından sonra ekranı ikiye bölüp diğer kanalları dolaştım bir f1 tutkunu olmasan kapatıp alışverişe çıkardım son yarış olmaması iyi oldu brezilya herzaman çok zevkli yarışlara ev sahipliği yapmıştır.önümüzdeki sene brezilyada belli olsun şampiyon.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir