Brawn: "2011 Aracı Gelişmiş Seviyede"

yazar:

kategori:

Geçen sene Brawn GP’yken şampiyon olan Mercedes’in bu sene de rekabetçi olması bekleniyordu ancak Brackley kökenli takım Red Bull, Ferrari ve Mclaren’in çok gerisinde kaldı.

ITV’ye konuşan Brawn “Araçlar yarışmadan 12 ay önce doğarlar ve bu aracımız doğduğunda bir çok şeye odaklanmak zorundaydık. Şirketin ayakta kalması için uğraşıyorduk, şampiyon olmaya çalışıyorduk ve bu araca yeteri kadar odaklanamadık.”

“Ancak şu an elimizdeki araç bu. Yeni aracımız iyi bir seviyede. Bir çok alanda geliştiğimizi görebiliyorum.”

“Gelecek sene lastikler ilginç olacak. Lastikleri en iyi kullanan başarılı olacak. Bizim de çok güçlü bir lastik grubumuz var. Daimler’le birlikte çalışıyoruz ve oradaki uzmanlar aracı bu konuda geliştirmeye yardım ediyorlar.”

“Bu sene, şu anki pozisyonda olmamızın nedenlerini biliyorum ve gelecek sene daha iyi olmak için gerekli olan şeyleri de biliyorum.”

“Ancak yine de göreceğiz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Acaba her yarışı farklı takımların kazandığı yarışları ne zaman görürüz 😀

  2. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    Daimler i duyunca güven geldi biraz. Hadi bakalım Mercedes olmanın bir farkı olmalı

  3. Schumi ve brawn seneye cok şey bekliyorum sizden . 8 şampiyonluğu alalım ve yarış galibiyetindede dalya diyelim seneye . 100 grandprix zaferi cok hoş geliyor kulağa .

  4. pardon.rosberg takım aramaya başlar olacaktı

  5. zaten seneyede pilotlarına rekabetçi araba veremezsen schumi gidermi bilemem.ama rosberg takım aramamaya başlar kendine

  6. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    seneye mercedes güçlü gelcek ama en ii kersi mclaren kullanıcaktır bekleyip görelim

  7. burak bocek avatarı

    Seneye 4. takım değil 1 yada 2 başlamalarını bekliyorum çünkü diğerlerine nazaran kaynak aktırma ve gelişim politikasında 1-2 ay belki daha fazla zamnala ilerdeler.Mercedes'ten zaten güzel motorlar geliyor,aerodinamik olarak tüm rakipleri incelemiş çoktan en iyi yanları kopyalamışlardır ve gün geçtikçe iyice ilerleticekler.Yine Mercedes'ten güzel bir kers geleceği için geriye lastikleri anlamak kalıyor dediği gibi.Ustayı seneye layık olduğu yerde sezonun yarışlarını domine ederken yada galibiyet mücadelesinde favori olarak görebiliriz.Ama bu seneye yatırım yapanlarda şanslılar.Ferrari ve Mclarende kersi iyi kullanan takımlar olucak.Motor olarakta iyi durumdalar ve aerodinamik olarak şu an en iyi Redbull sezonu en hızlı kapatırsa muhtemelen önümüzdeki seneyede en hızlı takım olarak baçlayabilir.Hepimizin merakı şu lastikler.Yine bir test ve meydan okuma belkide önümüzdeki sezonun kaderi lastik olur

  8. Sadece lastikler için Daimler ile çalışılmamalı aynı zamanda aero ile ilgili de onlardan yardım alınmalı. Yoksa bu iş eski Honda mühendislerine kalırsa iyi bir araç çıkarmaları için bir 40 yıl daha beklememiz gerekecek.

    Sezonun başında Mercedes; Ferrari ve Mclarene göre çok da geride değildi. Bu takımlar Mercedesin aksine getirdikleri güncellemeleri çoğu zaman çalıştırınca doğal olarak arayı açtılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir