Hamilton, Singapur Öncesi Emin Konuşamıyor

yazar:

kategori:

Singapur’un, kendilerinin zorlandığı Monaco ve Macaristan gibi pistlere benzediğini düşünen Hamilton, araçlarında bazı değişiklikler olsa da kesin bir şekilde cevap veremiyor.

Hamilton “Geçen sene Singapur’daki galibiyet, Formula 1’deki en memnun olduğum galibiyetlerimden birisiydi. Tüm takım hafta sonunun başından itibaren zorladı, bir çok sorunun üstesinden geldik ve galibiyeti alana kadar pes etmedik. Son çizgiyi geçmek harika bir duyguydu.”

“Monza’nın üstüne ise çoktan çizgi çektim. Deneyimlerimden öğreniyorum ve orası büyük hayalkırıklığı olsa da, bazen bu tür şeylerle birlikte sezonun en kritik döneminde oynunuzu ve motivasyonunuzu arttırırsınız.”

“Singapur’da ne kadar rekabetçi olacağımızı tam olarak söylemek zor. Monza eğer Kanada gibi pistlere benziyorsa, Singapur da Monako ve Macaristan gibi bizim rekabetten uzak kaldığımız pistlere daha çok benziyor. Ancak mühendislerimiz iyi değişiklikler yaptığımız konusunda iyimserler bu yüzden piste çıkıp yapılan değişiklikleri denemek için sabırsızlanıyorum.”

“Bu yüzden bazı iyi testlerle ve rüzgar tünelindeki geliştirmelerle birlikte yenilenmiş bir güvenle hafta sonuna gireceğimizi düşünüyorum. Bu yarış, sıradaki 5 yarışta rakiplerimize oranla nerede olacağımıza dair bir işaret olacak ancak bu yarıştan mümkün olduğu kadar fazla puan kazanmak istiyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. MagicAlonso avatarı

    ama bu pist salt monacoya benzemiyor çünkü hızlı virajları da var. özellikle son sektörde redbull ciddi avantaj sağlayacaktır.

  2. Red Bull ve Kubica sanki bir adım daha önde gibi Monako'da oldugu gibi Red Bull pilotları ve Kubica arasında geçebilir yarış

  3. Rb-Ferrari-Mc ek olarak Renault
    Tam bir gerilim filmi gibi olacak kazanan şampiyonluğun en büyük favorisi.

  4. monaco=sıngapur performans olarakta öle olcak mclaren yüksek donworce isteyen pistlerde redbull ve ferrarinin gerisinde kaldı… fakat bu güncellemeler nasıl olcak bakalım. diğer takımlarda gelişecek… mclaren sıngapur için bi tehdit ancak bizde hızlı olacağız özellikle alonso.

  5. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    Merak etmeyin. Bu sefer illaki bir şeyler yağacağız.

  6. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    ben bu pistte pilotajı çok ii olan alonso ile redbul pilotlarının kapışmasını izlicez diyorum kara çocuğun söyledikelrine baklırsa burda zayıf kalcak mclaren bekleyip görcez

  7. Yusuf  Hitay avatarı

    bu açıklamalardan anladığım kadarıyla çok büyük bir güncelleme hazırlamadık.

    sanırım hep beraber redbull'un şampiyonluğunu izleyeceğiz :/

  8. Güncellemeler ne kadar işe yarayacak merak ediyorum.

    Monako pisti genelde McLaren'in başarılı olduğu bir pistken bu sene pek iyi oldukları söylenemez. Macaristan geçen sene yapılan güncellemelerle ilk galibiyetin geldiği yer, ki zaten McLaren'in çok güçsüz olmadığı bir pistken bu sene gösterdikleri performans ciddi anlamda kötüydü. Bu seneki araç Singapur'un arka arkaya frenlemelerine pek uymayan sert bir karektere sahip. Bunlara bakınca ve Red Bull'un yavaş virajlarda geçen seneden bu yana gösterdiği inanılmaz gelişime bakınca Singapur yarışından korkuyorum. Umarım dediği gibi olur da güncelleme paketlerimiz işe yarar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir