Ferrari, Singapur'a da Yeni Difüzör ve Ön Kanatla Gelecek

yazar:

kategori:

Ferrari, Spa’da mevcut paketini kullanmakta zorlanmasının ardından son yarış Monza’da durumu tersine çevirmiş ve yarışı kazanmayı başarmıştı.

Alonso da yaptığı açıklamalarda, artık her tür pistte çalışacak bir paketlerinin olduğunu ve istikrarlı olmaları gerektiğini söylemişti.

Son gelen haberler ise İtalyan ekibin Singapur’da ön kanatta, difüzörde, vites kutusunda ve egzoz gazlarının arka bölüme aktarılmasında bazı güncellemelerin olacağı yönünde.

LA Gazetta Della Sport’a konuşan takım patronu Stefano Domenicali “Bu yarış önemli ancak en belirleyici olan yarış değil. Şampiyona en sonuna kadar açık olacak gibi görünüyor ve yeni puan sistemi yardım ediyor.” dedi.

Singapur güncellemeleri hakkında Tuttosport’a konuşan Domenicali “Test etme şansımız olmadığı için Belçika’da olduğu gibi güncellemelerin beklediğimiz gibi çalışmaması durumunun tekrarından kaçınmalıyız.”

“Ne olacağını tahmin etmek zor çünkü bir çok değişken söz konusu.” dedi ve güncellemelerin genel olarak aracın arka bölümündeki aerodinamiklerde olacağını doğruladı.


Yorumlar

  1. MagicAlonso avatarı

    yağmurlu ilk gece yarışımızı izlemeye hazır olalım.Bütün siteler yağmurlu gösteriyor tüm hafta sonunu

  2. Emre Yıldız avatarı
    Emre Yıldız

    BBC'nin hava tahminine göre Singapur'da kalan 5 gün yağış var.Yağmurda ve kısmen karanlıkta kim avantajlı olur merak ediyorum.

    http://news.bbc.co.uk/weather/forecast/89/

  3. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    bende ferrari redbull kapışması bekliyorum bekleyip görelim

  4. belçikayada bir sürü güncelleme götürüldü fakat bunlar çalışmadı. Bu yarışın ardından Alonso sorunun ne olduğunu bulduklarını ve bu sorunu çözecek adımları atacaklarını söylemişti. Sanırım Belçika bizim için bir test yarışı oldu yeni parçalar için, singapur'a götürülecek parçalarda belçika'da yapılan hatalardan ders alınarak yapılmıştır diye düşünüyorum. Singapurda macaristan'a oranla daha fazla düzlük var, bu yeni gelecek olan paketi de göz önünde bulundurunca Ferrari'nin Red Bull'a kafa tutması çok ta zor olmayacaktır.

  5. Yusuf  Hitay avatarı

    şu redbull'u yakalasakta, yine ferrari-mclaren çekişmesi yaşansa

  6. F10 burada RB6'ya kafa tutacaktır kesinlikle. Ki bu yeni parçalar dahada umutlandırdı beni. Hafta sonu Red Bull'u yenebiliriz.

  7. Ertan Akkaş avatarı

    F10'un difüzörü oldukça etkili tasarlanmış. Ferrari'nin difüzör konuusnda oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum.

  8. Kişisel hatalar olmadıkça Red Bull bir adım önde olacaktır.Ama Ferrari en azından McLaren'ın canını çooook daha fazla sıkacağı kesin.

  9. artık her yarış final niteliğinde. hata yapma lüksümüz hiç yok. alonso burda geleneksel olarak iyi sürüşler çıkarıyor. yine onlardan birini çıkarmasını vede bu güncellemelerin işe yaramasını umuyoruz.

  10. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    Umarım yararlı olur güncellemeler.. Singapur geriye kalan 4 yarış için bize ipuçları verecek. Bu bakımdan çok önemli burda hızlı olmak.. Uzun bir tur ve bol virajlı.. Rekabetçi olabileceğimize inanıyorum….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir