Ferrari, Alonso'nun Motor Durumundan Endişeli Değil

yazar:

kategori:

Şampiyonluk mücadelesi içerisinde yer alan Alonso, 8. ve son motorunu kazandığı son yarış olan Monza’da kullanmaya başladı ve şu anda temiz motoru kalmadı.

Alonso, daha önce kullandığı motorları da kullanabilecek ancak 9. motora geçerse 10 sıra grid cezası alacak.

Alonso “Motor konusunda endişelenmemize gerek yok çünkü diğer motorlar da kullanılabilir.”

“Ve geride turun büyük bölümünün gaza basılarak geçildiği başka pist yok.” dedi.

Alonso’nun Singapur yarışında Spa’da kullandığı motoru kullanması bekleniyor.

Stefano Domenicali “Burası cadde pisti ve motor daha az önemli.” dedi.


Yorumlar

  1. admin abilerim,ablalarım mozilla kullanıyorum bır sayfadan diğerıne geçerken sureklı ya sistemden çıkmıs görunuyorum yada özelıkle rakip pilot taraftarlarının nicklerıyle girmiş gibi görunuyorum.lütfen bu duruma bir el atın.

  2. aman haa motor sorunu yaşamasın.motor sorunu olmasaydı şampiyon olurdu yada motor sorununa rağmen şampiyon oldu söylemlerini bir kaç sene duymak zorunda kalmak istemiyorum.gun gelir sabote ettiler bile denebilir lütfen dikkat ferrari ..

  3. serdar yakut avatarı

    alonso motor sorunu yaşamazsa sorun olmaz kabul ama ya yaşarsa.o zaman ne olacak.örneğin webberin fazladan hakkı var.ama massanı yada alonsonun böyle hakkı yok.bence kore dışında cuma antrenmanlarına çıkmasınlar.nasılsa geçmiş senelerden kalma veri ellerinde mevcuttur.

  4. MagicAlonso avatarı

    Zaten ferrari belki de bu sezonki en büyük taktiksel başarıyı cumartesi motorları değiştirmekle yaptı.Ferrari bir anda cumartesi uçtu adeta.Bundan sonraki yarışların motorları çok fazla zorlamaması lehimize bir durum.Muhtemelen Alonsonun cuma antrenmanları ile cumartesi ve yarış hızı açısından rakiplerine oranla hız farkı daha fazla olacak.Bundan sonra Alonso cumaları daha yavaş kalacak.Umarım cumaları kullanılacak motorlar patlama gibi bir durumla karşılaşmaz da antrenman hazırlıkları kötü etkilenmez bu durumdan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir