Di Grassi: "Singapur Virgin için Büyük Şans"

yazar:

kategori:

Onunculuk mücadelesi veren Lotus, Hispania ve Virgin takımları arasındaki mücadele sezonun sonuna yaklaşılırken artarak devam ediyor. 

Singapur’a güncellemeler ile gelen Virgin’de di Grassi performans kazanımı ve cadde yarışındaki olası bir kaos sayesinde rakip takımlarının önünde bitirebilmeyi umut ediyor. 

“Eğer yeni takımlardan biri 12.’lik elde edebilirse 10. sıraya yükselecek. Bu yüzden bizim için çok önemli bir hafta sonu. 

“Mühendislerimizle yaptığımız konuşmalarda güncellemelerimizin Lotus ile mücadele etmeye yeteceği kanısına vardık. Hedefimiz yeni takımların en iyisi olabilmek. Eğer olağandışı durumlar gerçekleşirse mümkün olan en iyi pozisyonu elde edebiliriz.”

“Uzun bir yarış ve dayanıklılık önemli olacak. Ayrıca yarıştaki olaylar ve kazalar ve bir diğer nokta. Hava şartlarının da sonuca etkisi olabilir. Yani burası ilk on iki otomobil içinde olacağımız en iyi pistlerden biri.”

Di Grassi cuma günü yapılan açılış seansında kokpitini takımın yeni anlaştığı Belçikalı GP2 pilotu Jerome d’Ambrosio’ya devretmek zorunda kalacak.


Yorumlar

  1. lotus daha hızlı orası kesin ama bence virgin pilotları lotusunkilerden iyi.

  2. David Jones avatarı

    lotus sizi hem aracıyla hemde pilotajıyla ezer geçer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir