De la Rosa da Pirelli Takımına Dahil Oldu

yazar:

kategori:

İtalyan lastik üreticisi, gelecek seneki lastikleri geliştirme kapsamında bazı testler gerçekleştiriyor. Şu ana kadar Nick Heidfeld ve Romain Grosjean bu testlerde yer almıştı.

Heidfeld’in bu hafta sonu Singapur’da Formula 1’e geri dönecek olması nedeniyle bu hafta Monza’da gerçekleştirilen testleri Romain Grosjean sürdürdü.

Pirelli’den yapılan açıklamada Grosjean’ın oldukça faydalı olduğu ve çalışmalara devam edeceği, onun yanında Pedro De la Rosa’nın da geliştirme ekibine dahil olduğu ve bu görevi birlikte sürdürecekleri söylendi.


Yorumlar

  1. De La Rosa Alonso'nun kankası çünkü İspanyol zaten. Ama kendisi bir McLaren test pilotuydu zamanında. Hala da McLaren ile ilişkileri vardır mühendislerle sohbetlerde bulunuyordur, eminim. McLaren kimden motor alıyordu? Mercedes'ten, bunu da eklersek Norbert Haug'tan tut diğer Mercedes mühendisleriyle de muhabetti vardır. Al buyur komplo teorisini genişlettim.

  2. o zaman şimdiden bahanelerinizi düşüne koyun o zmana kadar. demekki daha çok bahane üreteceksiniz gerilerde kadıkça.

  3. Bağımsız ve Tarafsız tart nicelikeice avatarı
    Bağımsız ve Tarafsız tart nicelikeice

    Ferrari zaten FIA'da adamı olmadan masabaşı işler olmadan hiçbir sezon geçirmez.

  4. pirelli'de tam ferrari ekibi kuruldu. De la rosa alonso'nun kankası italyan mühendislerde ferrarici. De la rosa zaten mclarenden kopyaşama işine alışık iyi öğrenmiştir orada. Bilgileri kendi flash diskine kopyalayabilir sonrada mail ile alonso'ya atar. Yada belgeleri alıp fotokopiciye gidebilir. Yada boşuna konuşuyoruz ferrari Pirelli datalarıyla belkide çokdan 2011 şasi sistemi üzerinde çalışmaya başlamıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir