Hamilton Red Bull'u Yenebileceklerini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Yarışa pol pozisyonunun kazanan Alonso ve Red Bull pilotu Vettel’in arkasından başlayacak olan Hamilton yarıştaki şansları açısından iyimser konuştu.

Hamilton “Red Bull mağlup edilebilir. Fernando bugün sıralamalarda bunu gösterdi.”

“Açık bir şekilde sezonun bir bölümünde sahip oldukları 2 saniyelik avantaja sahip değiller. Takımımız iyi iş çıkarıyor ve yarış performansımız sıralamalara göre daha iyi bu yüzden yarın iyi bir yarış çıkaracağız.” dedi.

Hamilton, sıralamalardan memnun olduğunu söylese de son turunda aracından daha iyi performans çıkarabileceğini kabul etti.

Hamilton “Seans iyiydi. İlk turumda son sektörde Jenson’a çok yakındım ve downforce kaybediyordum ancak yine de iyi bir tur attım. Son turumda ise geliştiremedim, iyi bir tur atamadım.” dedi.


Yorumlar

  1. 0,181 Alonso ile ve muhtemelen 0,3 vettel ile sıralama performansı bakımından hala gerideyiz ama yarışta ve özellikle pitlerden sonra harika bir McLaren izleyeceğimizi düşünüyorum.

  2. Araca hasar vermediğine dua etesin. Ama görsellik güzeldi.

    Sanki ön kanada hasar verdi gibi gördüm geri döndüğünde değiştirdiler mi acaba bilmiyorum. İnşallah sispansiyonda bir hasar yoktur.

    Yanlız aracın önü çok titriyor yavaş viraj girişlerinde tümseklerden daha fazla etkileniyor araç. Çözeriz inşallah.

  3. evet, hamilton son hızlı turlarda bodoslama uçarak girdi şikana 😀 araç neredeyse yola değmeden bordürlerin üstünde uçtu 🙂

  4. murat levent avatarı

    resim çok iyi, 4 teker havada 🙂

  5. DF sorunumuz büyük ölçüde halletmişiz tabi bundan en önemli etken esnek olan araçların testlerden sonra yavaşlaması martini tebrik etmek lazım bu konu üzerinde iyi baskı yaptıve şuanda istedgımız sonucu aldık yarın zor bir yarış olucak umarım startta vetteli geçip alonso ile galibiyet için savaşabilirz.
    başarılar kavruk oglan güveniyorum sana :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir