Schumacher, Kalkışta Yer Kazanma Peşinde

yazar:

kategori:

Dokuzuncu sıradan yarışa başlayacka olan Alman pilot, bu sezon birçok yarışta olduğu gibi kalkışta yer kazanmak istiyor.

Nico Rosberg: “Bugün sıralamada biraz daha iyisini yapabilirdik diye düşünüyorum. Ama yine de 7.lik iyi, özellikle de yumuşak lastiklerde çok zorlandığım ve arkadan tutunma eksikliği yaşadığım düşünülürse.”

“Temiz taraftan kalacağız. Bu yüzden iyi bir kalkış yapmak önemli olacak. Kalan yarışlarda puanlar almaya devam etmeliyiz; amacımız da bu”

Michael Schumacher: “Hedefimiz S3’e kalabilmekti ve bunu başardık. Bu yüzden bu günkü sıralama performansımdan makul seviyede memnunum. Seanslarda çeşitli ayarlar denedik. Bazıları işe yaraken bazıları karşılık vermedi. Ama gecenin bu zamanında pistte sürmek çok eğlenceliydi. Gerçekten özel bir tecrübe. Aydınlatma altında sürmek kesinlikle farklı. Ama  performansını hiç etkilemiyor. Dokuzuncu sıradan başlamak, kanımca daha iyi tarafından kalkmak anlamına geliyor. Bu yüzden planımız, kalkışta yer kazanmaya çalışmak ve oradan devam etmek olmalı.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir