Sauber İçin Kabus Gibi Bir Yarıştı

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld: “Elbette daha iyi bir sonuç umuyor ve yarışı tamamlamak istiyordum. Ama bana göre Michael (Schumacher) biraz fazla geç fren yaptı ve beni yarışın dışına itti. Yarışım, kalkışın hemen ardından zora girmişti. Vitantonio Liuzzi, 4. virajda dışardan beni çok gerilerden geçmeye çalıştı. Ardından bana göre erken fren yaptı ve ne yazık ki ona çarptım. Arka kanadın uç plakası olmadan aracı sürmek kolay değildi. Aracın ayarları da ideal değildi zaten. Çünkü sıralama sonrasında bir şey değiştirme şansınız yok. Bununla birlikte tur dereceleri yarış içinde bir süre, pek de fena değildi. Favori yarışım Suzuka’yı dört gözle bekliyorum”

Kamui Kobayashi: “Çok açık bir şekilde benim hatamdı. Michael Schumacher’i geçtikten sonra bir puan almak için çok, çok ama çok zorlamam gerektiğini biliyordum. Ama o esnada lastiklerim tamamıyla bitmişti. İşte o virajda bunu yanlış değerlendirdim ve bariyerlere vurdum. Ardından Bruno Senna da bana vurdu.”

“Genel hasar oldukça büyük. Kalkışta herkes çok yakındı ve Vitaly Petrov’a bir sıra kaybettim. Mark Webber’e karşı hiç bir şansım yoktu. Ardından Michael’in ardından 10. sıradaydım. Daha hızlı gidebilirdim ama geçiş için şans yoktu. Fırsatı yakaladığımda hamle yaptım ve geçtim. Ardından dediğim gibi sonuna kadar zorladım ve kendimi bariyerlerde buldum”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir