Volvo 2011'de WTCC'de Yarışacak

yazar:

kategori:

İsveçli üretici, gelecek sene seride yeni kuralların olmasını değerlendirmek istiyor ve Polestar Racing ile C30’la yarışlara katılacak.

Dahlgren ve Polestar bu sene hazırlık için bazı yarışlara katıldı ve en son Brands Hatch’te hazırlık olması için yarışmışlardı.

Polestar takımı uzun zamandan beri Volvo’dan tam destek için zorluyordu ve sonunda bunu başardı. Volvo’nun bir sonraki sene ise tam üretici olarak sporda devam etmesi bekleniyor.

Bu açıklama ile gelecek sene Volvo WTCC’de BMW, Chevrolet ve SEAT’ın yanında 4. üretici olacak.


Yorumlar

  1. evet volvonun tek otomobille de olsa şampiyonaya dahil olması çok iyi. fakat,BMW ve SEAT markaları seriden tamamen çekildi ve sadece tedarikçi olarak bulunacaklar.Bu 2 devin seride olmaması Ferrari ve Mercedes'in F1 de olmaması gibi birşey.Sadece Chevrolet ve Volvo ile wtcc nekadar daha sahnede kalır bilemem ama umarım markalar yeniden şampiyonaya dönerler…

  2. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Bu iyi haber.Volvo'nun Çin'li bir firmaya geçmesi benim için üzücü olmuştu.Ancak WTCC ye katılıyor olması gerçekten heyecan verici olacak.Seat-BMW yarışı izlemenin biraz daha dışına çıkabileceğiz.Honda'nın da dönüşü buna eklense çok iyi olurdu.

  3. MagicAlonso avatarı

    güzel haber.wtcc çekişmeli güzel yarışlara sahne oluyor.Daha fazla üreticinin katılması bu zevki daha da arttıracaktır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir