Citroen, Raikkonen'in Kararını Bekliyor

yazar:

kategori:

Finlandiyalı sürücünün 2011’de Formula 1’e dönmek istediğine dair de haberler çıkıyor ancak WRC’ye yakın isimler Raikkonen’in en azından bir sene daha rallide devam etmek istediğini söylüyorlar.

Citroen Junior Takım MEnajeri Benoit Nogier, Raikkonen konusunda kapıyı açık bıraktı.

Nogier “Raikkonen henüz gelecek sene devam etmek istediğini söylemedi. Ancak şu ana kadar yaptıklarından devam etmek istediğini gösterdi.”

“Kaderini tayin etmek kendi elinde bu yüzden gelecek sene bizimle olmak isteyip istememesi ona bağlı. Eğer devam etmek isterse çok mutlu olurum.” dedi.

Nogier, bu karar için Raikkonen’i acele etmesi için zorlamadıklarını söylüyor.

Nogier “Son tarih hakkında konuşmuyoruz çünkü henüz çok erken. Ancak günler ilerledikçe karar günü yaklaşıyor.” dedi.


Yorumlar

  1. [Räikkönen]Enes Demircioglu avatarı
    [Räikkönen]Enes Demircioglu

    Schumacher döndü..Alonso & Massa Ferrari'de .
    RedBull'lar uçuyor.Webber ve Vettel Şampiyonluğa gidiyor.McLaren'ler Kapalı kutu ama hala rekabetçi.Hamilton&Button 2 şampiyon.Alonso'da var . Rosberg zorluyor ALonso zaten yıldızz.. Herkes burda bir tek Raikkonen yok yeter gel artık..

  2. Weber bu sene sampiyon olup F1 emekli olursa Kimi, Redbull la doner, olmazsa 1 sene daha WRC de yarisir gibime geliyor. Henuz kararini vermemis olmasini, Weber in durumunun netlesmesini beklemesine bagliyorum.

  3. MagicAlonso avatarı

    senin ve senin gibi kimicilerin başı kimiden dolayı değil sizin tutumunuzdan dolayı eğik kalır.Kimi gelse de sizde bir değişiklik olmayacak.Bende kiminin rekabetçi bir araçla dönmesini çok istiyorum.Eksik olan tek yıldız şuan o umarım oda gelir.

  4. dön kimi buraya. bizi daha fazla başımız önde eğik gezdirme:(

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir