Brawn: "Şimdiki Öncelik 2011'de Başarılı Olmak"

yazar:

kategori:

2009’un şampiyonu takım, şu anda takımlarda 4. sırada ve 35 puan arkalarında Renault bulunuyor.

Alman takım, bu sene istediklerini bulamayınca zaten kaynaklarını gelecek seneye aktarmaya başlamış, bu şekilde 2011’de eski güzel günlere dönmeyi hedeflemişti.

Ve Brawn, 2010’da Renault’un önünde kalabilme adına W01’e yoğunlaşmalarının söz konusu olmadığını belirtti.

Brawn: “Hepimiz çok rekabetçiyiz; Renault’un önünde kalmak istiyoruz. Renault’un gerisine düşersek elbette hayal kırıklığı yaşarız ama gelecek sene için çok daha rekabetçi olan bir gündemimiz var. Eğer bana, ‘gelecek sene çok güçlü olacaksınız ama bu sene Renault’u unutun’ derseniz, cevabım tamam olacaktır.”

“4.lük veya 5.lik bizim kesinlikle olmak istediğimiz yerler değil. Beni yanlış anlamayın, 5. olmak istemiyorum, elimizden geleni yapacağız ama yapabileceklerimiz, gelecek senenin aracını etkilemeyecek şekilde olacak.”

Ross Brawn ayrıca bu sezon Schumacher’i gölgede bırakan Nico Rosberg’in performansından da oldukça etkilendiğini ifade etti.

Rosberg şu ana kadar 122 puan toplarken Schumacher 46’da kaldı.

Brawn: “Nico’nun nasıl bir iş çıkaracağından emin değildim ve takım içinde Nico’nun performansından çok memnunum ve başından beri de hep o noktadaydı. Şimdi mühendislerle, teknisyenlerle ve yönetimle daha etkili bir şekilde çalışıyor. Çünkü bizimle çalışmadan önce sadece bir F1 takımı ile çalışmıştı”

“Oldukça iyi bir şekilde çalışıyor ve bize gelmeden önce zindeliği konusunda yorumlar duymuştum. Zindeliği mükemmel. Vücut sağlığında herhangi bir sorun yok. Bundan memnunum. Nico’nun performansından gerçekten ama gerçekten memnunum. Michael için zorlu bir standart belirledi.”

“Nico, Michael ile olan ilişkim nedeniyle takıma gelirken biraz endişeli olduğunu söyleyecektir. Ama işlerin gidişatından memnun. İki pilotumuza dengeli bir yaklaşım belirledik. Önce birinin sonra diğerinin öne geçmesiyle dünyanın en mutlu adamı oluyorum. Çünkü bir pilotun diğerinin arkasına düşmesi iyi değil.”

“Nico’dan çok memnunum. Michael’de biraz gelişim olmasını istiyoruz, henüz hazır değil. Ama performansında anlık güzellikler oluyor ve bunları bir araya getirmemiz gerekiyor. Gelecek seneden daha umutluyum. Genel olarak daha iyi bir paket olacak, Michael’in kullanması kolaylaşacak.”


Yorumlar

  1. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    2006 da scmiyi sevmezdim alonsoyla kapışıodu o yıl ama şunu gördüm ki scminin gözünü sevim kendini bilmez bazı karaçocuklar bize kafa tutuyo scmi seneye inş tam anlamıyla dönersin abicim ben alonsonun senle kapışmasını daha çok isterim çünkü siz ikiniz diğerlerinden farklı klasmandasınız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir