"Maldonado, Hulkenberg'in Koltuğu İçin Aday"

yazar:

kategori:

Autosprint dergisi, Williams’ın RBS ve Philips de dâhil olmak üzere 4 sponsorunu bir anda kaybedeceğini yazdı.

Aynı zamanda söylentilere göre Alman Hulkenberg’in ünlü menajeri Willi Weber, 23 yaşındaki pilotun ücretinde artış için Frank Williams’tan talepte bulunmuş.

Hulkenberg’in yeri için ilk isim, GP2’nin bu seneki şampiyonu Maldonado görünüyor.

Yağ şirketi PDVSA tarafından desteklenen 25 yaşındaki Venezuellalı Maldonado, Sauber’e gitmeyi umuyordu ama Sauber, Meksikalı destekçileri olan Perez’i tercih etti.

Williams’ın 3. ortağı Toto Wolff geçen hafta sonu, 2011 pilotları için hızlı bir karar vermelerini beklemediğini dile getirdi.

Wolff: “Şu anki pilotlarımızla kendimi çok rahat hissediyorum”


Yorumlar

  1. efendimayin  avatarı

    Bu sezonun tartışmasız en iyi çaylağı nicodur. Rubens gibi 17 yıldır f1 de olan adama kesinlikle ezilmedi bazen geçtide f1 çok nankör bir spor.

  2. Tolga Soydan avatarı

    hulkenberg kalmalı.

  3. williams bunu yaparsa hata yapar. hulkenberg aracın da iyileşmesiyle çok sağlam sürüşleer gerçekleştirmeye başladı. elinde tutmalı.

  4. Hulkenberg'in performansı bazen Barichello'ya çok yaklaştı. Koltuğunu kaybedeceğini düşünmüyorum. Ancak farklı takımlarda şans bulabilir Maldonado önümüzdeki seneler.

  5. Williams boş koltuk yok diyordu bu açıklamaların doğruluk imkanı pek yok.

  6. hulkenberg yakın zamanda mclarene gelmesini istediğim bir isim f3 serisinden beri takip ediyorum kendisini şu sahısstan 3-5 gömlek daha üstün
    sakın ferrariye gitme nico harcarım seni yemin ediyorum 😀 mercedese gidebilirsin bak 😀

  7. hulkenberg hem daha genç hemde daha hızlı ve iyi. İlk senesi olmasına rağmen iyi sıralama turları ve yarışlar geçirdi. Araca alıştıkça ve araç daha iyi olursa daha iyisini yapacaktır. zaten williams hulkenberg'den vazgeçmez. Geçerse büyük hata.

  8. Bence en iyi çaylak hulkenberg 2009 GP2 şampiyonluğu gibi önemli bir başarısıda var Williams için büyük bir hata olur bu haber doğruysa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir