Votka Sponsorluğu, Petrov'un Elini Güçlendirdi

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen’in 2011’de Renault’ta yarışmayı tamamıyla gözden çıkardığını açıklamasının hemen ardından bir başka Rus sponsorun takıma katılması, Petrov’un şansını daha da arttırdı.

Yakın zamandaki haberlere göre Petrov’un babasının yönetim kurulunda olduğu Vyborg Shipyard logosu, R30’un üzerine eklenmişti.

Ve şimdi Japonya’da Renault, Rusya’daki bir votka şirketi Flagman ile sponsorluk anlaşması yaptıklarını açıkladı.

Flagman, Petrov’un varlığının, markanın Rusya’daki şansını arttırdığını belirtti.

Gerard Lopez: “Rusya ile yeni ilişkiler geliştirme adına bu sene çok sıkı çalıştık ve bunların meyve vermesi bizi memnun ediyor.”


Yorumlar

  1. vega muhtemelen bu tür içecekler daha çok lükse hitap ettiği için olabilir.ben çok iyi anlamam ağzıma bile sürmedim bu zaman kadar çok şükür ama düşüncem o yönde.

  2. serdar yakut avatarı

    son iki sezondur sponsorlar takımların endirekt olarak da olsa pilot seçimlerinde söz sahibi oldular.f1'in kalitesi açısından sakıncalı buluyorum

  3. Viski, Votka, Enerji içecekleri… Formula 1'de neden bira ve su markaları sponsor olmuyor acaba? 😀

  4. MagicAlonso avatarı

    Petrovda suzukada gaza gelmiş görünüyor.en önemli sorun biraz fazla hata yapması.daha temiz yarışırsa alacağı sonuçlar mutlaka daha iyi olacaktır.antrenmanlardaki hızı şuana kadar fena değil petrovun

  5. efendimayin  avatarı

    Piquete verilen şans petrovada verilmeli.

  6. Hayırlı uğurlu olsun takımım adına meyve veren dal kesilmez bile bile biz bu adamı aldık bazı sorunlarınada katlanmak zorundayız bugün beni petrov tatmin etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir