Hamilton, Kazanın Çok Etkili Olmamasını Umuyor

yazar:

kategori:

Takımın bugünkü antrenmanda değerlendireceği birçok güncelleme vardı ama Hamilton’un kazası, bu çalışmalar için gerekli pist süresini oldukça azalttı.

Aracın onarımı uzun sürdü ve ancak ikinci antrenmanın son anlarına yetiştirilebildi. İngiliz pilot, takımın yapmış olduğu çalışmayı övdü.

Hamilton: “Çocuklar inanılmaz bir iş çıkardı. Çok sıkı çalışmaları gerekiyordu. Ama çok iyiler ve aracı piste çıkarmak için çok sıkı çalıştılar. İkinci seansın son 10 dakikasına yetiştik”

“Ama çok zaman kaybedildi. Yine de yarın bir başka gün ve yağmur yağacak. bu yüzden herkes yarın baştan başlayacak”

McLaren’in hafta sonu öncesinde yeni parçaların çok kısıtlı olmasını söylemiş olmasına rağmen Hamilton sıralamada son güncellemeleri kullanmayı umuyor.

Hamilton: “Çocuklar, yarına kadar sorunları halletmek için sıkı bir şekilde çalışıyor, ki eminim yapacaklar. Umuyorum yarın güncellenmiş bir kanata sahip olacağım ve sorun kalmayacak”

İngiliz pilot, yakaladığı az miktardaki sürüş şansı nedeniyle aracını pek değerlendiremediğini söyledi.

Hamilton: “Sadece 4 tur zamanı attım. Bu yüzden sadece durumu hissedip ayak uydurmaya çalışıyordum. Aracın tam olarak nerede olduğu konusunda gerçek bir his edinemedim”

İtalya ve Singapur’da yarış dışı kalmasının ardından McLaren pilotu, bugünkü kazanın artık son olmasını istiyor ve sorumluluğu üstüne alıyor.

Hamilton: “Muhtemelen fazla zorluyordum, belki de çok erken. Pek de büyük pistte çıkış değildi. O noktada çakıl alanın çok kaygan olması talihsizlikti. Pistten çıkıp geri dönen bir kaçını da gördük”

“Kötü şeyler üç defa olur derler. Umarım durum böyledir ve her şey geride kalmıştır.”


Yorumlar

  1. yeni parça yola çıkmış, hallederler muhtemelen, sıralamaya yetişir… kaza da garip geldi çok hızlı girmiş viraja, bir an uyuklamış olabilir, benzerini Alonso monaco'da yapmıştı 🙂 mclaren'in tüm programı aksadı, tabi bu işimize gelen bir sonuç

  2. umit isbilen avatarı

    bu da mı esnek kanat yüzünden? sayın patron… şaka bir yana, araç yetişir de lewis'in kafasını gerçekten toplaması zor olacak,umarım konsantrasyonu tekrar sağlayabilir.

  3. watercolour avatarı

    Bu yarıştada kazaya karışırsan Vettel'in tahtını ele geçirirsin. Hat-trick yaparsın 🙂

  4. Alonso monako antrenmanlarında kaza yapınca demediğini bırakmayanlar vardı.Hamilton ne kadar zorlayacağını iyi bilir diyenler vardı.Demek ki gülme komşuna demişler.
    Fotoğraf tam emrah filmlerini andırıyor.

  5. Yusuf  Hitay avatarı

    ee yarışta kanadı hasar alırsa ne olacak ? yeni kanadın yedeği yokmuymuş :S

  6. Yeni kanadı kırmış. Yenisini yolluyorlar Woking den. Hadi bakalım.

  7. anladım ben bunu motorsiklete binmeyi sevdi:)

  8. serdar yakut avatarı

    yağmur yağarsa iyi de ya yağmazsa.neyse ki 1 saat sürecek olan bir antrenman seansı daha var.orda açığı kapaması lazım

  9. arabeskin yeni kralı hamilton 🙂 fena bir foto bu ya :))) klip çekiyorlar sanki

  10. Güzel espiri bu arada.

    Kaza çok büyük hasar vermemiş duruyordu ilk önce ama öyle değilmiş demek ki. Eski parçalarla kaza yapması iyi olmuş. Ama yarın yağmur yağıcağını düşünürsek yeni parçaları test edememek kötü olmuş.

  11. acaba üçüncüsünü yarışta yaşamamak için kasıtlı vurmuş olabilirmiki:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir