Red Bull, Cuma Derecelerini Önemsemiyor

yazar:

kategori:

Red Bull pilotları Sebastian Vettel ve Mark Webber, cuma günü her iki seansta da en hızlı isimler olarak rakiplerine göz dağı verdiler.

Webber “Genelde cuma günleri savaşmam. O bir kaç tur fazladan attı. Her zaman olduğu gibi boş dönmüyordu ancak önemli olan pazar günü.”

“Genelde insanların cuma günü maksimumu göstermediklerini gördük. Bugün oldukça iyi bir gün geçirdik ve diğerlerinin de geri dönme potansiyelinin olduğunu biliyoruz.”

“Bu yüzden cuma dereceleri şampiyona puanlarında etkili olmadığı için pazar günü iyi iş çıkarmamız lazım.”

“Aracın dengesi oldukça iyi görünüyor. Burası çok farklı virajlara sahip bir pist bu yüzden her şeye aynı anda sahip olamıyorsunuz. Öncelikler üzerinde çalışıp, tur zamanına en çok etkisi olan şeylere odaklanmalıyız. Bu gece de bunun üstünde çalışacağız.”

“Araç pitten çıkar çıkmaz hızlıydı, mekanikerlerimiz iyi iş çıkardı ve araç sorunsuz bir şekilde çalıştı. Garajdakiler iyi iş çıkardılar.” dedi.

Her iki seansı zirvede tamamlayan Vettel “Sorunsuz bir gün geçirdik ve en önemlisi buydu. Böylesine bir pistte birbirini takip eden virajlarda iyi bir ritm tutturmaya alışmak lazım.”

“Bugün sorun olmaması önemliydi ve aracım çok dayanıklıydı. İyi hislere sahibim ve hızımız daha şimdiden mevcut.” dedi.

 


Yorumlar

  1. serdar yakut avatarı

    nasılsa yine bir yerde ufak da olsa bir hata yaparsınız bu yüzden bence de önemsemeyin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir