Button: "Güncellemelerden Daha da Fazlası Gelecek"

yazar:

kategori:

Button “Bu sabah çok aldatıcıydı, aracın dengesini sağlayamadım. virajlarda önden kayma sorunu yaşıyordum ve ilk kıvrımlı bölümde önden kayma sorunu yaşarsanız çok fazla zaman kaybedersiniz. Bunun yanında ağır yakıtla giderken ilginç bir şekilde pist dışına da çıktım.”

“Öğleden sonra aracı oldukça değiştirdik ve araç tepkilere cevap verir hale geldi bu açıdan öğleden sonra daha mutluydum. Ancak hâlâ Red Bull’ların çok gerisindeyiz. Ancak elimizdeki paketten maksimumu çıkarmaya çalışmalıyız.”

“Bugün aracı geliştirme açısından iyi iş çıkardık ancak daha da fazlası gelecek. İyi olan alanları biliyoruz ve henüz oralara gelemedik.” dedi.

Button, bugün parçaları geliştirme çalışmalarının aracın performansını göstermelerini engellediğini söyledi.

Button “Araca eklediğimiz parçaların test edilmesi gerekiyordu ve bir kaç sürüş gerçekleştirmek zorundaydık. Ancak çok fazla geride olduğumuzu düşünmüyorum. Henüz araçtaki parçalardan maksimumu çıkaramadık. Önemli olan ise araçta gelişme göstermemiz oldu.”

“Yarın muhtemelen yağmur olacak ve koşullar bugünkü koşullara göre çok farklı olacak. Ancak bu çalışmalar pazar günü için faydalı oldu.”

“Koyduğuumuz her parça aracı daha da hızlandırıyor, bu yüzden mutluyum. Ancak yine de tam potansiyeli çıkaramadık ve yarın bunu yapmalıyız. Bugün aracı çok değiştirdik ve araç daha iyi oldu. Doğru yönde ilerliyoruz.” dedi.

Yarışın yağmurlu olması halinde iyi durumda olacaklarını düşünen Button, Hamilton’un geçirdiği kazanın da kendileri için büyük dezavantaj olduğunu kabul etmedi.

 

 

 


Yorumlar

  1. watercolour avatarı

    Yağmurda sürüşü iyi olan pilotlar Schumi, Alonso ve Hamilton bunlara Sutil'ide ekleybiliriz.Button taktik anlamında iyi değişken hava şartları vs gibi durumlarda doğru tercihleri yapıyor.Yağmurda sürüşü diğerleri kadar iyi değil bence.

  2. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    bildiğim kadarıyla ıslak zeminde aracın ön kısmının sağlam yol tutması büyük avantaj getirir. bu sezon 25 in en önemli özelliklerinden biriydi ön kısmın sağlam olması, bugünkü button ın önden kayma şikayetleri ve lewis in aracının virajı dönmeyi adeta reddetmesi ve kazası bana çok ilginç geldi. önden kayma lewisin tarzına ters. umarım çözerler.

  3. serdar yakut avatarı

    yağmurdaki en iyi isimlerden birisin button yağmur yağarsa kazanma şansın artacaktır

  4. İki cümleyle mükemmel özetlemiş.

    1.Button, bugün parçaları geliştirme çalışmalarının aracın performansını göstermelerini engellediğini söyledi.

    2.Yarın muhtemelen yağmur olacak ve koşullar bugünkü koşullara göre çok farklı olacak. Ancak bu çalışmalar pazar günü için faydalı oldu.

    Aracın önden kayma probleminin neden olduğu belli oldu böylece. Ama Pazar günü yağmur yağmaz ise bir kumar oynamış olmuyormuyuz?

  5. Yusuf  Hitay avatarı

    hep geliştik geliştik deniyorda, şunu birde pistte görmek lazım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir