Hamilton: "Mümkün Olan En İyi Sonuçtu"

yazar:

kategori:

McLaren pilotu Cuma günü ilk antrenmanda kaza geçirmiş ve pist zamanında çok büyük kayıp yaşamıştı. Kuru zeminde pek çalışamayan Hamilton, Cumartesi günü de yağan yağmurla sıralamaya istediği gibi giremedi.

Hamilton daha sonra vites kutusunda yağ basıncı sorunu nedeniyle değişime gidince 5 sıra cezası aldı. Yani bu durumda McLaren pilotu, yarışa 8. sıradan başlayacak.

Sıralamada üçüncülüğün en iyi sonuç olup olmadığı sorusuna Hamilton: “Red Bull’ların hızını düşününce öyle. Bu hafta sonu onların rekabetçi olacaklarını biliyorduk ve bizim için de en iyisi (hafta sonu) olmadı”

“Fabrikadaki çocuklar, yenilikleri getirmek için çok sıkı çalışıyor ama ne yazık ki onlardan (yenilik) biriyle bugün çalışamadık. Biraz daha zamana ihtiyacı var ama çocuklar, güncellemeleri buraya getirerek muhteşem bir iş çıkardılar.”

Bu hafta sonu şimdiye kadar yaşadığı sorunların ardından Hamilton, en azından yarışa 8.likten daha geride başlamadığı için memnun olduğunu belirtti.

Hamilton: “Benim için buraya gelmek zordu. Pistte sadece 5-6 tur attım. En azından bu farkla burada olmaktan memnunum. 8. başlayacağım ama umarım iyi bir yarış çıkarırız.”


Yorumlar

  1. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    Yarışta senden iyi şeyler bekliyoruz hamilton.
    Bu kadar az tur attığın optimum ayarlarını tam manasıyla bulamadığın bir hafta sonunda eminim ki daha da iyisi gelecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir