Alonso: "Mümkün Olan En iyi Sonucu Aldık"

yazar:

kategori:

İspanyol pilot hasarı en aza indirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyor. 

“Buraya gelmeden önce üçüncülüğün burada mümkün olan en iyi sonuç olacağını biliyorduk. Ama burası geri kalan pistler içerisinde bizim için en kötüsüydü ve genel olarak iyi bir hafta sonu geçirdik. Bu sonuçtan çok memnun olmamız gerektiğini düşünüyorum. 15 puan aldık. Şampiyonada sadece 3 puan kaybettik. Yani genel olarak memnun olmamız gerek.”

Alonso, Red Bull’un Suzuka’daki baskın performansının kalan üç yarış için kendisini korkutmadığını söylüyor. 

“Kağıt üzerinde burası Red Bull’un pistiydi. Bu yüzden sadece 14 puan geride olmaktan memnunum. Ama kalan üç yarışta zorlamak zorunda olduğumuzu biliyoruz.”

“Red Bull’un zorluk yaşayacağı pistlere gittiğimizde bu fırsatı değerlendirmeliyiz. Şampiyonadaki 16 yarışın 15 tanesi Red Bull’a uyan pistlerdeydi ve sadece yedi kez kazandılar. Üç kez 1-2 yaptılar ve 12 kez bunu başaramadılar. bu yüzden kalan üç yarışta 1-2 yapmaları zor olabilir. Daima bir şeyler olur, ve olursa biz bu fırsatı değerlendirebiliriz. Olmazsa da bunun zor olacağını zaten biliyoruz çünkü Red Bull 2010’un en baskın aracı.”


Yorumlar

  1. Burdan trf1.net sitesinin bütün yetkililerine sesleniyorum şu Herkül denen kendini bilmez ahlaksızı şu siteden uzaklaştırın ne yaparsanız yapın Alonso haberlerine yorum yapmassın ya..

  2. şu herkül adlı ŞEYin ( şahıs demeye dilim varmıyor) hala burada barınabiliyor olmasına bi anlam veremiyorum gerçekten :s

  3. Sayın pilotdaş arkadaşlardan rica ediyorum.Kudurmuş olan raikkonen taraftarlarına karşılık vermeyin.Nickinize zarar verirsiniz.Öyle tiplerin nick sorunu yoktur.Bugün başka yarın başka nick kullanırlar.Ben artık yazmayacağım diye gider duygusal vedasını yazar sonra da kürkçü dükkanı misali tükürdüğünü yalar ve geri döner.Siz uymayın.

  4. herkül sana sadece yuhh diyorum… spor bu ya adamın ne Allah'ı kaldı ne Peygamberi bide küfür etseymişsin…

  5. dua et bahsız bedevi hamilton vitesi kırdı. tek başına yarıştın. yoksa yarışın sonlarında ki mücadele neticesi vücudundan ter veya başka sebeplerle çıkan sıvılardan mütevellit o tartıda muhtemelen 1 kilo daha eksik çıkacaktın.
    çekirge sıçramaya devam ediyor…
    dünyanın Allah katında sinek kanadı kadar değeri olsaydı kafirler ondan bir yudum su içemezdi…hele senin gibi ateistler asla…
    bakalım bu şansın ne kadar daha devam edecek…gelişin olaylı oldu ferrariye gidişinde olaylı olacak…zulm ile abad olanın ahiri berbad olur.

  6. alonso bugün gerçekten muhteşemdin. şampiyonluğa ciddi nlamda inanmaya başladım. evet işin hiç kolay değil ama sen yeterki böyle sür.

  7. Ferrari'ye savaşmayı öğrettin,biz Red Bull'cuları terletiyorsun.Çok iyi bir pilotsun.Bu sene senin hakkındaki görüşlerim değişti.Seni her ne kadar sevmesemde en büyük rakibimiz olduğun için,pilotajın tüm pilotlarınkinden daha iyi.

    Bu sene haliyle Webber'in almasını istiyorum.Sen çıkışınla aklımızda kal herkes sevinsin 🙂

  8. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    Redbull pistinde podyum almak şampiyonluk şansı açısından iyi oldu.. Fakat bundan sonra vettel de önemli konumda ve daha fazla zorlamak şart.. Büyük ihtimal bu üçlüden biri mutlu sona ulaşacak.. Biraz zor olacak.. Goo Fernando….

  9. fernando bence bugün araçtan maksimumu çıkardı. tebrikler! sert lastikte performansı redbull ile aynı gibiydi. ki suzuka kalan yarışlar arasında redbull'un en güçlü olacağı yer diye düşünülüyordu. bu açıdan ferrari'nin performansı beklediğimden iyiydi. yalnız şu start işini halletmek gerek. start kötüydü yine :S

  10. Ertan Akkaş avatarı

    Bu sene Ferrari aslında şampiyonluktan çok daha büyük şeyler kazandı. Artık Ferrari'nin geleceği hakkında endişe duymuyorum. Çünkü biliyorum ki artık takımın temelleri sağlamlaştı ve kötü durumlardan nasıl çıkılacağını iyi biliyorlar. Stefano Domenicali üzerinde çaylaklığı atmış gibi. Alonso yeniden çok konsantre ve kazanmak adına elinden gelen herşeyi yapıyor. Aero departmanımız yeni yapılanması ile iyi işler çıkarıyor. Duvar yönetimide keza öyle.

    Tek aşil tendonumuz Massa ama ben bunun sadece bu seneye özel bir durum olduğuna inanmaktayım. Massa'nın seneye güçlü bir şekilde döneceğinden şüphem yok.

    Ferrari belki bu sene şampiyonluğu kazanamayacak ama dediğim bu sene geleceğimizle ilgili daha önemli şeyleri kazandığımızı unutmamalıyız.

    Forza Ferrari !

  11. MagicAlonso avatarı

    şampiyonluğu kazanmanı elbette çok istiyoruz ama kazanamasan da kendi adıma çok fazla üzülmeyeceğim çünkü muhteşem bir araca karşı yarışıyorsun sen ve diğer rakipler.Elinizden gelenin en iyisini yapmaya ve hatasız sürmeye devam.Şampiyonluk çok kızıştı

  12. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    sonuna kadar haklısın alonso çok güzel bi haftasonu geçirdik 3.lük bizim için uygun olmayan bi pist için çok güzel diğer pistlerde daha çok kafa tutacağız büyük ihtimal sana güveniyoruz alonso

  13. Doğru söze ne denir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir