Sergilediği Performans Kobayashi'yi Heyecanlandırdı

yazar:

kategori:

Yarışı yedinci sırada tamamlayan yerel kahraman pit stopun ardından yaptığı geçişlerle göz doldurdu.  Bazı rakipleriyle temaslar yaşayan Kobayashi elde ettiği sonuçtan memnun olduğunu söylüyor.

“Elimden geleni yaptım ve mutluyum. Takım adına harika bir yarıştı. Japon taraftarlar böyle heyecanlı bir yarış izleyebildiği için de ayrıca mutluyum.”

“İkinci kez her iki araçla da puan aldık. Benim için yedi yıl sonra burada vatandaşlarım önünde yarışmak inanılmazdı. Yine de çok zor bir yarış oldu. 

“Startın ardından önümde kazalar oldu. Hasar almadığım için çok şanslıydım. Sonrasında geçiş yapmak kolay değildi ve bazı temaslar yaşadım. Araç asar aldı ama çok büyük değildi, yarışı tamamlayabildim. Takıma bu harika performans için ve taraftarlara da destekleri için teşekkür etmek istiyorum 

Takım arkadaşı Nick Heidfeld de bugünkü yarışı sekizinci sırada tamamlayarak Sauber’de ikinci yarışında puanla tanışmış oldu.

“Çok mutluyum. Takımın bu sezon aldığı en iyi sonuç oldu. Singapur ile karşılaştırıldığında yarış performansımız gelişim gösterdi. Sıralamalar konusunda da daha fazlası gelecek. Kalan üç yarış için sabırsızlanıyorum.”


Yorumlar

  1. arkadaşım sen james bond filmi mi sandın burayı? hamilton ingiliz alonso ispanyol vettel alman… oralarında zenginleri war elbet, o yarışlarda da kaldırıldı o zaman… ayrıca kobayashi nin hiç amacı olmayabilir (sezon sonu sıralaması hariç) ama senin dediğin gibi bişi yapılıp, şampiyonluk için savaşan pilotun elinden değerli puanları sıraları alabilir. Az mantık lütfen…

  2. kesin tribünlerde çocukluk aşkı bir yavuklusu vardı:) yarış sonrası bakışlar clark gable olmuş duruş tarz maç kazanmış ufc dövüşçüsü kazushi sakurabaya dönmüş:)
    ayrıca bir iddiada bulunmak istiyorum. burası japonya kobayashi japon. japon zengin f1 e para harcar. bu yarışlık kobayashinin aracında bir takım kısıtlamaları kaldıralım. ne farkeder nasılsa çok iddialı bir konumda değil(gerçi olsa ne yazar)…yapalım bir kıyak dönsün bize para olarak demiş olamazmı f1 sahibi şirket?

  3. Harika senaryolar yazıyorsun dude 🙂

  4. Harika senaryolar yazıyorsun dude 🙂

  5. İzlerken zevk verdi.Takım arkadaşı Nick resmen kendisine yol verdi ama anlamadık sanmasınlar:)

  6. Risk almak büyük cesaret,orada en iyi hamleleri yaparak alnının akıyla çıkmak yetenektir.

    Kobayashi bize ne kadar iyi olduğunu gösterdi bir kez daha.Umut'un dediklerini görmemize çok olduğunu sanmıyorum.2012'de RBR adına yarışacağına inanmaktayım.

    Geleceğin 1 numarası Kamui,devam et!

  7. 11. virajın adını Kobayashi virajı olarak değiştirsinler bence. İçeriden dışarıdan ortadan virajın her yerinden adam geçti kamikazemiz valla. =)

  8. Ona bir RB6 verin ve gridin en arkasına koyun, sonra yaslanın koltuğunuza Formula 1'in keyfini çıkartın.

  9. sadece limitleri daha geniş araçlarla yarışmanı diliyorum

  10. bizi de çok heyecanlandırdı 🙂 zaten bugün kobayashi de olmasaydı monoton bi yarış izliycektik. iyi ki varsın kobi 🙂

  11. Ertan Akkaş avatarı

    Ekran başında bizleri bu kadar heyecanlandırabiliyorken, kendini nasıl kontrol edebiliyorsun anlayamıyorum. Müthişsin, tek kelimeyle !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir