Rakipleri Red Bull'a Baskı Uygulamaya Çalışıyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Formula 1’de son yarışlarda psikolojik savaşın normal olduğunu söylemişti.

Jenson Button “Vettel Mark’la aynı puanda olmak için 2 kez daha böyle yenmek zorunda. Ve böyle olursa son yarışa eşit puanla girerler. Vettel sıralamalarda Webber’in önünde.” dedi.

El Pais’e konuşan Fernando Alonso “Kalan yarışlar öncesinde onlar avantajlılar. Ancak geride kalan 16 yarışta sadece 3 duble yaptılar ve 3 tane daha yapacakları konusunda emin değilim.”

“Önemli olan puan durumunun benim lehime şekilleniyor olması. Böyle devam etmeli. 3 yarış var ve bunu başarabileceğimizi biliyorum.” dedi.

La Stampa’ya konuşmasında ise “3 podyum yeterli olacaktır.” dedi.

Bazı muhabirlere göre ise Red Bull’un Japonya’da pist üstünde sert bir mücadele yaşamaması, pilotlar arasında centilmenlik anlaşmasının olduğunu gösteriyor.


Yorumlar

  1. Hayır ,olayı yalnış değerlendirmişsin
    Burda çok zıt görüşlerde olsakta Dünyavi olarak farklı görüşte değilim,ve yazdıklarını yalnış ta bulmuyorum,ama bazı mikserler var olayı karıştırıp senin bazı tavsiyelerin üzerinden insanların değerlerine saldırıyorlar bende buna fırsat vermemen gerektiğini söylüyorum,kimsenin ağzı torba olmadığından en iyisi bazı hassas konulara değinmemek daha iyi olur düşüncesindeyim senin özünde iyi bir insan olduğundan şüphem yok saygılar.

  2. djarum…
    cahilliğime ver…insanın kendi yaptığı hatasını kabul etmesi büyüklüktür ama o hatayı karşı tarafın affetmesi dahada büyüklüktür. affet beni olsun bitsin:)
    seni Allah için seviyorum temiz kalpli bir insansın:)

  3. efendimayin  avatarı

    Kesinlikle rb 3 pisttede en azından bariz ütüünlük kuramaz.

  4. herkül! eskiden günde elli tane yorum yapzrdın,şimdi bir tane yapıp ortalığı toz dumana katıp kenara çekiliyorsun,yaptığın yorumların içeriğini beğensemde öyle ulu orta insanlara hedef tahatası yapmanı doğru bulmuyorum.

  5. Görünen o ki Redbull Webberi kullanmaya başladı şuanda 220 puanla adam lider durumda Vettel Alonso 206-206 eşit Redbulun sıralama performansını bılıyoruz eğer vettel bu şekilde devam ederse sıralamada webberi geçer vede webberde vettel alonso ortasında tampon görevi yapar Redbull bunu hedefliyor Japonyada webber garajı terk etti

  6. magicalonso…
    mantıklıca bir yorum. akıllı ve sakin olmak zorundalar. bu kadar hızlı bir araç ile kaybetmek adama koyar. aslında istanbuldan çok önce uyarmaları gerekiyordu. kim ne derse desin tarih sadece neticeleri veriyor. akılda alınan dereceler şampiyonluklar kalıyor. 2005 mclarene ve kimiye çok ızdırap veren bir yıl olmuştur düşüncesindeyim. kendi düşen ağlamaz. başarı için temel prensipler şunlardır. çok çalışmak işine konsantre olmak yapılan iyi şeyleri takip etmek uygulamak rakibi daima ciddiye almak işine aşık becerikli bir ekip kurmak lider vasiflı bir insanın yönetiminde olmak insanlar hakkında kötü konuşmamak işini rüyanda görecek kadar derdini çekmek rakiple dalga geçmemek hafife almamak mütevazi olmak ve bu kadar fiili duanın yanında birde kavli olarak Allahtan istemek. zira neticeyi veren Allah. hiç unutmam sene 2000 galatasarayımızın uefayı kazandığı sene. fenerle alisamiyende maçımız var. maç öncesi dalga geçiyoruz maç basket maçımı olacak fenere kaç atacağız fenerli arkadaşları kızdırıyoruz. o senede feneri kadıköyde yenmişiz. son gece bir rüya gördüm. bizim bayrak ve fenerin bayrağı bizim bayrak yırtık. sabah kalktım tedirginim. maçta tribünde yerimizi aldık. maç başladı fener ceza sahamıza gelemiyor. fenerin bu kadar **** olduğu bize karşı bir maç daha bilmem. tek kale oyunuyoruz. fener bir frikik kazandı. siyahi oyuncu johnson topun başına geçti. bir şut top şu an fenerde oynayan fenerlilerin o dönem eyüpe sabah namazı kılmaya giderken yaptığı kaza neticesinde hakkın rahmetine kavuşturduğu bir kişiden dolayı katil diye bağırdıkları emre belözoğluna çarpıp tafareli konturpiyede bırakıp gol oluyor. ve maalesef cevap veremedik. girmiyor sağdan soldan ortadan ne yaparsak olmuyor. neden? çünkü büyük konuştuk. gayretullaha dokunacak ifadeler kullandık. sonuç 1-0 mağlup olduk. kıssadan hisse Allah istemezse bir yaprak dahi dalından kopup yere düşmez. Allah yarattığı herşeye o kadar sahip ve ilgileniyor. zannetmeyinki başıboşuz. hiçbirşey boşa yaratılmamış. O isterse 3000 kişinin başında kufe de Halid bin velid komutasındaki orduyu 100.000 kişilik bizans ordusuna galip geldirir. o istemezse bir civcivi yemek isteyen kangal köpeğini bir tavuk korkutur kaçırır. herşey O nun elinde….

    redbull ekibine bakıyorum. hoş özünde iyi mütevazi insanlar. Allah kalplerine göre verir inşaallah…

  7. MagicAlonso avatarı

    centilmenlik anlaşmasından piltolarda basın toplantısında bahsettiler üstü kapalı.Sanırım redbull yarışın başında kim öndeyse önde kalmaya devam edecek gibi bir anlaşmaya vardırdı pilotları.İstanbuldaki kazanın benzerini yaşamak istemiyorlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir