Britanya Basını Hamilton'un Susamasına Odaklandı

yazar:

kategori:

Sıralamalarda aldığı ceza ve yarıştaki pit sorununun ardından Britanya basını, Hamilton’un 5. olduğu Sepang’da McLaren pilotunun susamasına dkkat çekti.

23 yaşındaki İngiliz pilot vatandaşı gazetecilere, Pazar günkü yarışta içeceğinin bittiğini söyledi.

Hamilton: "Önemli olan benim zindeliğim. Fiziksel olarak kendimi iyi hissediyorumdum ve bütün yarışta zorlayabilirdim"

Bütün hafta sonu boyunca kendini iyi hisetmeyen BMW pilotu Robert Kubica da muhabirlere, bütün yarış boyunca bir şey içemediğini çünkü bir çay kadar sıcak olduğunu söylemişti.

Ama Britanya basını sadece Hamilton’un susamasına dikkat çekti. The Sun, "Lewis su işkencesi çekti" diye manşet atarken The Times şu şekilde yarışı analiz etti "Lewis Hamilton, dehidrasyonla mücadele etti".

Evening Standart ‘Hamilton kuru sürüş yaptı. Kimi zirvede, Lewis şansız ve susuz." ifadesinde bulundu. Daily Mirror ise Hamilton’un "çok şişeye sahip" olduğunu "ama içecek hiç bir şeye" sahip olmadğını yazdı.

Takım patronu Ron Dennis ise pilotunun susuzluğunu önemsemedi Hamilton ile ilgili tek sorunun tekerlek somunu olduğunda ısrar etti.

Dennis: "O olmasaydı Lewis podyumda olacaktı. %100 kesin"


Yorumlar

  1. Serhad Kahraman avatarı
    Serhad Kahraman

    Geçen sene 2. olurken böyle şeyler demiyodu.Böyle mazeret üretmemeleri lazım…

  2. pite girip sıprayt içseymiş :)) hahaha eskiden su mu vardı ya? adamlar 1,5 saat vites kolu olan araçları tek elle sürüyordu hey gidi hey. Ron amca'nın dediği gibi. ayarlar bozuktu o kadar. ingiliz medyası ne anlar F1'den bulvar (yalan) gazeteleri işte.

  3. cansu ektaş avatarı

    bence bu hafta sonu gayette başarısız olan hamiltonla baya baya bi dalga geçmişler=)=):D ehueheuheuhu

  4. gülhan ertürk avatarı
    gülhan ertürk

    Bunlar çok komik ya!2006' da Alonso, drink düğmesindeki arıza sebebiyle yarışın yarısından itibaen hiç sıvı alamadan yarışı 1. bitirdi. Üstelik hiç hata yapmadan.Ne olmuş yani Hamilton susamışsa. Sadece o mu sıvı kaybetti???

  5. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Motoru soğutabilen bir sistem olabiliyorsa bu suyu neden soğutamıyorlar diye insanın merak edesi geliyor

  6. Herseye bi cozum vardir abi, Termosa koysunlar suyu alla alla, ama standart olsun termoslar, standart ECU sistemi gibi 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir