Domenicali, Rakip Takımlarda Olacakları Görmek İçin Sabırsızlanıyor

yazar:

kategori:

Ferrari’de şampiyonluk mücadelesi veren tek isim Fernando Alonso ancak hem Red Bull’da hem de Mclaren’de her iki sürücü birbirlerine çok yakınlar.

Domenicali “Bizim takımımızda sadece Fernando’nun şampiyon olabileceği bir durumdayız. Diğer 2 takımda ise sportif açıdan her iki sürücü de şansa sahip.”

“Takımların ve pilotların bu durumu nasıl idare ettiklerini göreceğiz.”

“Tüm pilotların son yarışlara zihinsel olarak yaklaşımlarını görmek önemli olacak. Takımlar ve pilotlar arasında yaşanacaklar çok ilginç olacak.” dedi.

Red Bull, son yarışlarda en hızlı pakete sahip olarak görünse de Domenicali sıralamalarda başarılı olmaları halinde Red Bull’u geçeceklerini düşünüyor.

Domenicali “3 yarış var ve her şey mümkün, en sonuna kadar yukarılarda olmalıyız.”

“Suzuka’da yarış performansı olarak çok geride değildik. Ancak sorun şu ki, arkadan başlarsanız bu performansla geçiş zor oluyor.”

“Sıralamalarda harika iş çıkarırsak onları yenebiliriz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    Deneme

  2. baktı ki büyük umutlarla desteklerle şa şa ile büyük bir havayla gelen ispanyol çocuğu hava cıva çıkınca üstelik massayı bu uğurda harcadılar sene başı ona baş belası olur diye kimiyi yolladılar…tek umutları rakiplerin kargaşa yaşaması…birilerinin başarısızlığından medet umar hale gelmiş koca ferrarinin küçük çaplı yöneticileri ve pilotları…büyü yapın büyü belki işe yarar. ispanyollar anlar bu işlerden…büyü ve cadı konulu bol bol filmleri var. demekki yaşantılarında çok yeri var büyünün…beceremezseniz hacıhüsrevde roman lar var onlarda anlar bu işlerden bir kahve parasına el falına baksınlar alonsonun. geleceğini okusunlar. nasıl bir karakterde pilot olduğunu hemen anlatırlar…ferrarinin karamsar geleceğini en müdür luca ya anlatsınlar. nerden nereye…Allah adamı yanlış yola sokmasın. bir dönem gelecek bu yaptıkları yanlışlar onları öyle hale getirecekki ferrarinin hayallerinin bittiği yerde başka takımların gerçekleri başlayacak. ve ben keyifle nargilemi tüttürürken bu konuda kendilerine hiç acımayacağım. bir gün gelecek ferrari formul 1 den geri çekilecek. sonun başlangıcı bu sene başladı onlar için. ömür verirse Rabbim göreceğiz hepberaber….

  3. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    son yarışlar oldukça heyecanlı..

    bakalım ne olacak

  4. Tabiki herkesin taktiği kendine. Hak eden kazansın. Bol çekişme olsun.

  5. Yok şöyle olsaydı böyle olurdu falan filan, bir kere bir pilotu desteklemek için temelinizin sağlam olması lazım,mc laren hamiltonu desteklediği bal gibi ortada olsada açık açık belli edemez çünkü diğer pilot berber çırağı değil son şampiyon,
    redbul ise kime güveneceğini bilmediğinden eşitlik polikası uyguluyormuş gibi görünüyor,
    vetel!eğer 25 puan önde olsaydı,ve birazcık istikrarlı olsaydı siz o zaman redbulun kimi desteklediğini görürdünüz,
    redbul tam veteli destekleyeciğini açıklayacak güm vetel yarış dışı.

  6. David Jones avatarı

    EEE kardeşim onlarda ferrarinin taktiğini yapsalarmış.Onlara bir pilota yönelme diyen mi oldu.Ama şunu söylemeliyim ki mcleren çaktırmadan hamiltonı destekliyor.Hamiltonla buttonun bu kadar puanlarda yakın olmasının sebebi hamiltonun saçma sapan kazaları.

  7. Eğer RedBull ve McLaren de sizin yaptığınızı yapsaydı Ferrari sürücüler ve markalarda 3.lükten öteye gidemezdi. Şampiyon da çoktan belli oluru. O nedenle atıp tutmaya gerek yok. Herkesin tarzı belli ferrari de böyle işte napalım!

  8. burak bocek avatarı

    Kim şampiyon olucaktı bakalım?Abi biz niye yaırşıyoruz ki zaten bizim fanlarımız her şeyi biliyorlar?Adamlar kaç kez pole aldı 3 duble yaptılar 7 kez kazandılar şimdiye kadar.Demekki bir şekilde olmuyor.Düz mantık bakkal mantığı.Massa ile Alonsoyu şu an aynı statüte yarışsak şampiyonada buraya gelemezdik belkide

  9. Domenicali sanırım psikolojik baskı için bu demeçi verdi ama, gerçekten son üç yarışa can dayanmaz. Oturarak seyredebileceğimi hiç sanmıyorum.:)

  10. Sir Jack B.  avatarı

    Onlar da erkenden sizin yaptıklarınızı yapsaydı şimdi kimin şampiyon olacağını biliyor olurduk.

  11. Haberde koyu renkle yazılmış cümle dikkat çekici, başlıkta tabi. Kendince birşeylere vurgu yapmış.

  12. burak bocek avatarı

    Demek ki takımda Redbul ve Mclareni yenebileceklerine inanç var.Özellikle sıralama turlarına değinmiş.Bundan sonuna kadar sıralama perfonmansı kasıcaz gibi duruyor.Yarışta zaten yakınız hemde eşit gibi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir