Brawn: "Aşırı Tutucu Bir Aracımız Var"

yazar:

kategori:

Brawn “2009’un başında çalışan sayısını azaltmak zorunda kaldık ve bu bir çok sektör üzerinde etkili oldu.”

“2010 aracını tasarlama zamanı geldiğinde tasarım ofisimiz iyi organize olamadı. Sonuç olarak da ortaya az tutkulu, aşırı tutucu bir araç çıktı.”

“Ancak aksi olamazdı çünkü kaynaklarımız yeterli değildi. 2011 için bize değerlerini göstermek isteyen bazı genç mühendislerimiz var. Bu yüzden tekrar tutkuluyuz.” dedi.

Brawn ayrıca, özellikle Kaynakları Sınırlandırma Anlaşmasından sonra daha da azalacak giderlerle birlikte Mercedes GP’nin gelecek senelerde büyük sorunlar yaşayacağını düşünmüyor.

Brawn “2009’un sonundaki mevcut kısıtlamalarla şampiyonluğu kovalayamadık ve aynı zamanda bu sene için rekabetçi bir araç yapamadık.”

“Ancak 2011’den itibaren, harcamaları azaltma gelişmesiyle durum herkes için aynı olacak ancak ben yine de Ferrari ve Mclaren gibi takımların çok sorun yaşayacağını düşünmüyorum.” dedi.

Brawn ayrıca bu seneki zorluklara rağmen Mercedes’ten ayrılma gibi bir planının olmadığını söyledi.

Brawn “2011 için görevde olacağım ve muhtemelen Mercedes son takımım olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. yav, redbull zenne gibi oynuyordu zaten 🙂

  2. O; oynak mı, esnek mi kannatlar başka takımdaydı bir karışıklık olmasın Mercedesin bir ağırlığı var tıpkı Ross Brawn gibi 🙂

  3. türkiyede tutucu değildi araçları, bizde kamuda türban yok, zilli hatunlar gibi her tarafı oynuyodu aracın be ross :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir