Williams, Şansların Yakınlaşmasından Ümitli

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello: “Kore’ye net bir fikir sahibi olmadan gidiyorum. Tek bildiğim, uzun bir düzlüğü ve bazı dar virajlarının olduğu.; hepsi bu. Pek hazırlık yapma şansımız olmadı. Bu yüzden oraya gidip duruma ayak uydurmamız gerekecek. Perşembe günü pistte yürüyeceğim ve ardından muhtemelen küçük motosikletle tur atacağım. Ayrıca mühendislerimin elinde olabilecek verilerin üzerinden geçeceğim; yapabileceğimiz ancak bunlar”

“Durum herkes için aynı olacak. Gittiğimizde öğreneceğiz. Formula 1 aracını nasıl kullanacağınızı bilirsiniz; nasıl hızlı olacağınızı bilirsiniz. Bu yüzden sadece bir bağ kurmanız gerek. Daha önde Kore’de hiç bulunmamıştım. Bu yüzden ne bekleyeceğimi bilmiyorum. Ama ülkeyi görüp neye benzediğini anlamak için sabırsızlanıyorum”

Nico Hülkenberg: “Herkes gibi ben de pist hakkında pek bir şey bilmiyorum. Ama pilotların iyi bildiği pistlerde mücadele etmek zorunda olan bir çaylak olarak, hiç birimizin Kore’de bir tur bile sürüş yapmamış olması benim için durumu eşitliyor.”

“Genel şampiyonadaki güç dengesinde büyük bir etki yapmasını beklemesem de bu yarışa herkes kadar şansımız olduğunu bilerek çıkacağımızı düşünüyorum. Ve elbette bizim için bu yeni Formula 1 ülkesini keşfetmek harika bir macera, dört gözle bekliyorum”

Sam Michael: “Kore’nin bazı sürprizler sunacağına eminim. Pist yüzeyinin kesinlikle çok düşük tutunmaya sahip olmasını bekliyoruz. Çünkü daha yakın zamanda asfaltı döşendi. Simülatçr çalışmalarından vites oranlarını ve arka kanat seviyeleri hakkında temel bilgilere sahibiz. Ama mekanik ve aero konuların diğer yönleri içinCuma antrenmanlarında hemen fikirler üretmeliyiz.”

“Pisti bilmiyoruz ve herkes aynı konumda. Bu yüzden eşit şartlar konusunda en iyi şansa sahibiz. Takvimde yeni piste sahip olmak, her zaman sıcak karşılanır ve takım, bazı farklı şeyleri tecrübe etmeyi kesinlikle dört gözle bekliyor”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir